İslam ülkeleri bir araya gelirse siyonistler zulüm yapamaz

İslam ülkeleri bir araya gelirse siyonistler zulüm yapamaz

​İşgalci siyonist çetelerin bir Filistinli kadını vahşice katletmesine tepki gösteren Batman Hukuk ve Adalet Derneği Başkanı Yusuf Tanrıseven, siyonistlerin İslam ülkelerinin sessizliğinden faydalanarak zulümlerine devam ettiğini söyledi.

İşgalci siyonistlerin Kudüs'le Ramallah arasındaki Kalendiya kontrol noktasında masum bir Filistinli kadını vahşice katletmesine tepki gösteren Batman Hukuk ve Adalet Derneği Başkanı Yusuf Tanrıseven, siyonist işgal çetesinin yaptığı vahşetlere karşı dünyanın sessiz kaldığına vurgu yaptı.

Dünya Müslümanlarının zulümlere karşı sesinin daha gür çıkması gerektiğini belirten Tanrıseven, bu konuda İslam ülkelerine büyük görevlerin düştüğünü kaydetti.

Siyonist çetenin yaptığı zulümlerin ne ilk ne de son olduğunu ifade eden Tanrıseven, "Geçtiğimiz günlerde siyonist çeteler, kurdukları güvenlik noktasında bir kadın Filistinliyi yine şehid etti. Bu, siyonist çetenin yaptığı ne ilk ne de son cinayettir. Özellikle son cinayete baktığımız zaman israil, kadını terörist olarak nitelendirdi ama hiçbir görüntüde kadının elinde ne bıçak var ne de kesici veya delici bir alet var. İsrailin daha önce yaptığı katliamlarda olduğu gibi dünya kamuoyunun yine sessiz kaldığını görüyoruz." dedi.

"Bu bir barbarlıktır"

Müslümanların siyonist çeteye karşı seslerini yükseltmesi gerektiğini vurgulayan Tanrıseven, siyonist çetenin alenen suç işlediğini ve Filistinlilere zulüm ettiğini belirterek şunları söyledi:

"Bu konuda artık Müslümanların ve tüm dünyanın sesini daha gür çıkarması gerekiyor. Yapılan şeyin hukuken izah edilmesi mümkün değil. Bu sadece bir barbarlıktır. Dünya her zaman israili şımarık çocuğu olarak gördü ve o nedenle yaptığı birçok hukuksuzluğa da maalesef sessiz kalmayı yeğledi. Normalde bu olay başka bir yerde yapılmış olsa dünya kamuoyu daha ciddi tepki gösterirdi. Dünya, israilin yaptığı vahşete karşı maalesef sessiz kalmaktadır."

"Sadece basit kınamalarla olmuyor"

Siyonistlerin yaptığı zulümlerin haddi hesabının olmadığını belirten Tanrıseven, "Özellikle Filistinlilere yaptığı zulümlere, haksızlıklara artık bir yerde dur denilmesi gerekiyor. Bu haksızlıkların bitmesi gerekiyor. Müslümanların seslerini daha gür çıkarması gerekiyor. Oradaki Filistinlilerin yalnız olmadığı israile gösterilmelidir. Maalesef bu sadece basit kınamalarla olmuyor. İstediğiniz kadar kınansın israil bildiğinden şaşmıyor ve siyonizm uğruna birçok insanı katletmeye devam ediyor. Artık buna son verilmesi gerekir." ifadelerini kullandı.

"İslam ülkeleri zulümlere karşı birlikte tepki göstermelidir"

Siyonistlerin İslam ülkelerinin sessizliğinden faydalanarak zulümlerine devam ettiğine işaret eden Tanrıseven, konuşmasına şöyle devam etti:

"Aslında en büyük sorun İslam ülkelerinin kendi aralarında bir birliktelik kuramamalarıdır. Maalesef çeşitli sebeplerle İslam ülkeleri pek çok konuda duyarsız kalmakta, birinin tepki verdiğine, diğeri tepki vermemektedir. İsrail de en çok bu durumdan faydalanmaktadır. Eğer İslam ülkeleri bir araya gelse, birlikte hareket etse israil bu zulümleri yapamaz. O nedenle İslam ülkelerinin bu saatten sonra bir araya gelerek kendi çıkarlarını beraber korumaları, Müslüman dünyasına yönelen zulümlere karşı beraber tepki göstermeleri gerekiyor. Aksi takdirde bu şekilde olaylar devam eder."

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler