İslami Cihad: Filistinlilerin uzlaşıyı sağlamaları seçimlerden daha önemli

İslami Cihad: Filistinlilerin uzlaşıyı sağlamaları seçimlerden daha önemli

Filistin’de faaliyet gösteren direniş gruplarından İslami Cihad Hareketi, yapılması konuşulan seçimlerin Filistin’deki karmaşık iç krizi çözemeyeceğini söyledi.

Uzlaşının seçimden daha önemli olduğunu belirten İslami Cihaddan, “Seçimler, Filistin’deki iç krizi çözemez.” açıklaması geldi.

İslami Cihad liderlerinden Nafiz Azzam Refah kentinde düzenlediği etkinlikte yaptığı açıklamada, milli projeye yeniden itibar kazandırmak için Filistinlilerin birlikte oturup uzlaşıyı sağlamalarının seçimlerden daha önemli olduğunu ifade etti.

Azzam, “Sorunlarımızın çözümü için gerçek anlamda bir uzlaşı ve işgale karşı mücadelenin nasıl idare edileceği konusunda anlaşma sağlanmasını istiyoruz.” dedi.

Filistin davasının tasfiyesi için ortaya atılan fikirlerin kabul edilemez olduğunu kaydeden Azzam, söz konusu fikirlere karşı duracaklarını belirtti.

Amerika’nın barış planının, ümmeti zorla teslim almaya ve Filistin davasını tasfiye etmeye çalıştığını bildiren Azzam, her özgür insanın Yüzyılın Anlaşması’na karşı çıkması gerektiğini kaydetti.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler