İsmail Heniyye: Düşman yenilginin utancını silemeyecek, işlediği suçların bedelini ağır ödeyecek

İsmail Heniyye: Düşman yenilginin utancını silemeyecek, işlediği suçların bedelini ağır ödeyecek

Filistinlilerin, işgalci siyonistlerin halkı yiğit direnişinden ayırma planlarını boşa çıkardığını belirten HAMAS Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye, işgalci siyonistlerin yenilginin utancını silemeyeceğini ve işlediği suçların bedelini ağır ödeyecek.

İzzeddin Kassam Tugaylarının başlatmış olduğu Aksa Tufanı operasyonunun 4'üncü gününde açıklamalarda bulunan HAMAS Siyasi Büro başkanı İsmail Heniyye, "Gazze Şeridi'ndeki Filistin halkımız, kurtuluş aşamasını başlatan Mescid-i Aksa sel mücadelesi seviyesinde olduklarını, direnme ve meydan okuma yeteneklerini, değerli ve kıymetli olanı feda etme istekliliğini bir kez daha kanıtladı. Özgürlükleri ve onurları uğruna, düşmanın halkı yiğit direnişinden ayırma planlarını boşa çıkarıyorlar." dedi.

Savaş bitmeden düşman esirleri defteri açılmayacak ve direnişin kabul edeceği fiyatta olacak

İşgalci siyonist rejimin Gazze'deki kahraman halka uyguladığı yıkım ve vahşetin, Aksa Tufanı operasyonunun başlangıcından bu yana Kassam ve direniş gruplarının operasyonlarının yarattığı yankı uyandıran sonuçları ve işgalci siyonistlerin yaptığı her şeyi yansıttığını belirten Heniyye şunları kaydetti:

"Düşman uğradığı yenilginin utancını silemeyecek, işlediği suçların ve terörün bedelini ağır ödeyecek. Direnişin elinde bulunan düşman esirleriyle ilgili bizimle iletişime geçen tüm taraflara, bu dosyanın savaş bitmeden açılmayacağını, ancak direnişin kabul edeceği fiyatta olacağını bildirdik. Mescid-i Aksa Tufanı, Filistin'in karar ve uygulama mücadelesidir. Bu, başta direniş güçleri olmak üzere milletimizin tüm halkının bu mücadeleye katılması ve bu mücadeleye girmesi gerektiğine olan inancımızı azaltmaz." (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.