İstanbul Bağcılar'da şüphe üzeri durdurulan araçtan yaklaşık 8 kilo eroin çıktı

İstanbul Bağcılar'da şüphe üzeri durdurulan araçtan yaklaşık 8 kilo eroin çıktı

İstanbul'un Bağcılar ilçesinde, şüphe üzerine durdurulan bir araçta 7 kilo 785 gram eroin bulundu. Olaya ilişkin gözaltına alınan araçtaki 2 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

İstanbul Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, "Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince, 'Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal veya Ticareti' konusu ile ilgili sokak satıcılarına yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında; 21 Temmuz 2020 tarihinde ilimiz Bağcılar ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesinde şüphe üzerine durdurulan bir araç içerisinde ve araçta bulunan 2 şahsın üstlerinde yapılan aramalarda; 7 kilo 785 gram eroin maddesi, uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 3 bin 490 TL, uyuşturucu madde ticaretinde kullanıldığı değerlendirilen 2 adet cep telefonu ele geçirilmiştir." bilgisine yer verildi.

Açıklamanın devamında, "Yapılan araştırmalarda araçta bulunan şüphelilerden kendisini B.Y. olarak tanıtan şahsın, kardeşine ait kimlik bilgilerini kullandığı ve gerçek adının K.Y. olduğu belirlenmiş, şahsın 'Yaralama' ve 'Hükümlü ve Tutuklunun Kaçması' suçlarından 7 yıl 6 ay kesilmiş cezası olduğu belirlenmiştir." denildi.

Konu ile ilgili yakalanan H.D. ve K.Y. isimli şahısların sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak ceza infaz kurumuna teslim edildiği belirtildi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.