İstanbul Bakırköy'de otele uyuşturucu baskını: 3 kişi gözaltına alındı

İstanbul Bakırköy'de otele uyuşturucu baskını: 3 kişi gözaltına alındı

İstanbul Bakırköy'de, uyuşturucu satışının yapıldığı tespit edilen bir otele düzenlenen operasyonda, bir otel görevlisi olmak üzere 3 kişi yakalanırken, çeşitli miktarlarda uyuşturucu maddeleri ele geçirildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, "Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal veya Ticareti" konusuyla ilgili sokak satıcılarına yönelik çalışma başlatıldığı belirtildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Sokak satıcılarına yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında; ilimiz Bakırköy ilçesi Cevizlik Mahallesinde bulunan bir otelde uyuşturucu satışı yapıldığı yönünde bilgi edinilmesi üzerine, bahse konu otele gerçekleştirilen operasyonda resepsiyon görevlisi S.A., uyuşturucu satıcısı S.T. ile o sırada uyuşturucu madde temini için otele gelen F.T. isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alınmıştır." ifadelerine yer verildi.

Açıklamanın devamında, "Yapılan aramalarda; 55,56 gram plaka esrar, 23,55 gram toz extacy, 19,30 gram toz kokain, 15,83 gram taş kokain, 0,71 gram metamfetamin, 0,67 gram skunk, 8 adet uyuşturucu hap, 13 adet uyuşturucu kapsül, bir adet hassas terazi, bir adet rulo alüminyum folyo, 3 adet alacak-verecek notları bulunan defter, uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 590 TL para, bir adet cep telefonu ele geçirilmiştir." denildi.

Konu ile ilgili yakalanan şüphelilerden hakkında "Kullanmak İçin Uyuşturucu Madde Bulundurmak" suçundan işlem yapılan F.T. isimli şahsın serbest bırakıldığı, S.A. ve S.T. isimli şahısların ise adli makamlara sevk edildiği belirtildi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.