İstanbul'da Uyuşturucu Ticareti suçundan 2 kişi tutuklandı

İstanbul'da Uyuşturucu Ticareti suçundan 2 kişi tutuklandı

Eyüpsultan ilçesinde "Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti" yapan ve "Torbacı" olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda 2 şüpheli gözaltına alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince, uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapan ve torbacı olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında; ilimiz Eyüpsultan ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda G.D. (43) ve O.A. (41) isimli şüpheli şahıslar yakalanarak gözaltına alınmıştır." bilgisine yer verildi.

Açıklamanın devamında, "Yakalanan şahısların üstlerinde, uyuşturucu madde ticaretini gizlemek amacıyla pilavcı dükkânı görünümü verilen işyerinde ve eklentisi olan depoda yapılan aramalarda; 592,40 gram marihuana, 20 gram Hint keneviri parçaları, bir adet hassas terazi, uyuşturucu maddeleri satışa hazırlamakta kullanılan farklı ebatlarda kilitli poşetler ele geçirilmiştir." denildi.

Konu ile ilgili yakalanan şahısların, sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak ceza infaz kurumuna teslim edildiği belirtildi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.