İstanbul Maltepe'de bazı yollar 20 gün trafiğe kapatılacak

İstanbul Maltepe'de bazı yollar 20 gün trafiğe kapatılacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Maltepe'de Başıbüyük-Samandıra arasındaki yol yapım projesi kapsamında bazı sokak ve caddelerin 20 gün süre ile trafiğe kapatılacağını ve alternatif yolların kullanılabileceğini duyurdu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Maltepe'de Başıbüyük-Samandıra arasında yapımı devam eden Başıbüyük-Samandıra arasındaki yol projesi nedeniyle bazı sokak ve caddelerin 20 gün süre ile trafiğe kapatılacağını, bu sebeple alternatif güzergâhların kullanılabileceğini duyurdu.

Öte yandan çalışmalar kapsamında, "Büyükbakkalköy Mahallesi Kemer Sokak (Çiftlik Yolu) Hayat Su ve Alkanlar Elektrik bölgesinde yer alan ve yağışlı zamanlarda taşkınlara neden olan derenin de ıslahının gerçekleştirileceği" belirtilen duyuruda, "Dere kesitlerinin genişletilmesi ile ani yağışlarda sel baskınlarının önüne geçilmesi öngörülmektedir." denildi.   

Açıklamanın devamında, "Yol yapım ve dere ıslah çalışmalarının sorunsuz ilerleyebilmesi için, Kemer Sokak Hayat Su bölgesindeki yol, 23 Ağustos Cuma gününden 11 Eylül Çarşamba gününe kadar her iki yönde trafiğe kapatılacak. Sürücüler bu süre zarfında alternatif güzergâh olarak Büyükbakkalköy yolunu kullanabilecekler." ifadelerine yer verildi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler