İstanbul Özel Halk Otobüsleri'nden depremzedelere yardım kararı

İstanbul Özel Halk Otobüsleri'nden depremzedelere yardım kararı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Trafik Müdürlüğü denetiminde çalışan "Özel Halk Otobüsü" (ÖHO) işletmecileri, çarşamba günü elde edecekleri gelirin bir bölümünü Elâzığ Valiliği'ne gönderme kararı aldı.

İstanbul'da faaliyet gösteren Özulaş A.Ş, Halk Ulaşım A.Ş, Öztaş A.Ş, Yeni İstanbul Halk Otobüsleri A.Ş. ve Mavi Marmara Ulaşım A.Ş.'nin başkan ve yöneticileri bir araya gelerek, 29 Ocak Çarşamba günü elde edeceklerin gelirlerin bir bölümünü, depremzedelerin yaralarının sarılmasına destek sağlamak için ayırmaya karar verdi.

"Hedef 200 bin TL"

24 Ocak saat 20.55'te gerçekleşen ve Elâzığ ile Malatya'yı etkileyen deprem felaketi, ülkenin tümünü derinden yaralayan kayıplara neden oldu. Depremin ardından yaraları sarmada seferberliğe geçen Türkiye, dayanışmanın ve kenetlenmenin de güzel örneklerini sundu.

İstanbul'da çalışan Özel Halk Otobüsleri de bu dayanışmaya katkı sunmak için çarşamba günü elde edilecek gelirden oluşturulacak bütçeden 200 bin TL'yi ayırmayı hedefliyor. Toplanan paralar Elâzığ Valiliği'ne gönderilecek. Depremzedeler için konteyner kent kurulmasına katkı sağlanacak.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.