İstanbul'da evden hırsızlık şüphelisi 2 kişi yakalandı

İstanbul'da evden hırsızlık şüphelisi 2 kişi yakalandı

Kadıköy ve Üsküdar ilçelerinde girdikleri 2 evden bilgisayar, telefon altın ve nakit para çaldıkları belirlenen kişilere yönelik düzenlenen operasyonda 2 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada konuya ilişkin şu bilgilere yer verildi:

Güven Timleri Şube Müdürlüğü görevlilerince 'Hırsızlık' konusu ile ilgili Kadıköy ilçesinde yürütülen çalışmalar kapsamında; 20 Nisan tarihinde Eğitim Mahallesinde bir şahsın ikametinden yaklaşık 40 bin TL değerinde; bir adet tablet bilgisayar, 2 adet dizüstü bilgisayar, bir adet akıllı telefon, 2 adet altın yüzük, 2 adet altın kolye, bir çift küpenin çalınması ve 15 Nisan tarihinde Üsküdar ilçesi Barbaros Mahallesinde bir şahsın ikametinden bir adet dizüstü bilgisayar, 2 adet cep telefonu ve yaklaşık 5 bin TL değerinde ziynet eşyasının çalınması olayları ile ilgili incelenen kamera görüntüleri ve sokak çalışmaları neticesinde bahse konu olayları gerçekleştirdiği tespit edilen E.A. (18) ve B.E. (25) isimli şahıslar Kadıköy ilçesi Göztepe Mahallesi Tütüncü Mehmet Efendi Caddesi üzerinde 22 Nisan tarihinde görevlilerimizce yakalanmış, şahısların üzerinden 2 adet tornavida, bir adet kurbağacık diye tabir edilen anahtar, bir adet ucu sivri cisim, eldivenler ve bir adet cep telefonu ele geçirilmiştir.

Açıklamanın devamında, "Şahısların yapılan sorgulamasında E.A. isimli şahsın 2021 yılında Malatya ilinde meydana gelen bir adet 'Tehdit-Hakaret' konusunu daha gerçekleştirdiği tespit edilmiştir. Konu ile ilgili yakalanan şüpheli şahıslar tahkikat işlemlerinin ardından 23 Nisan günü adli makamlara sevk edilmiştir." denildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler