İstanbul'da kasten öldürme suçundan yakalanan şahıs tutuklandı

İstanbul'da kasten öldürme suçundan yakalanan şahıs tutuklandı

Beykoz ilçesi Çamlıbahçe Mahallesinde ikamet eden Gül K. isimli şahsın öldürülmesi olayında silahıyla birlikte yakalanan Şeha U. isimli şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İstanbul Beykoz İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan basın duyurusunda, "17 Mayıs 2020 tarihi saat 23.30 sıralarında, ilimiz Beykoz ilçesi Çamlıbahçe Mahallesinde bulunan bir adreste Gül K. (41) isimli şahsın silahla yaralanması ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmesi olayı ile ilgili İstanbul Emniyet Müdürlüğü Beykoz İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalarda; bahse konu olayı gerçekleştiren Şeha U. (50) isimli şahıs aynı gün olayda kullandığı tabanca ile birlikte yakalanmış, yapılan araştırmalarda olayın iki aile arasında yaşanan anlaşmazlıkla ilgili maktulün konuşmak için şüpheli şahsın ikametine gitmesi ve maktulün eşinin de konuya müdahil olmasının devamında çıkan tartışma sonucu olayın meydana geldiği belirlenmiştir." ifadeleri kullanıldı.

Yazılı basın duyurusunun sonunda, "Konu ile ilgili yakalanan şüpheli şahıs, 'Kasten Öldürme' suçundan 18 Mayıs 2020 tarihinde sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir." bilgisine yer verildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler