İstanbul'da Resmi Belgede Sahtecilik suçundan bir kişi tutuklandı

İstanbul'da Resmi Belgede Sahtecilik suçundan bir kişi tutuklandı

Fatih ilçesinde, İstanbul polisinin, 2 farklı adrese yönelik gerçekleştirdiği opyerasyonda Irak uyruklu 2 şüpheli yakalandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından, "Resmi Belgede Sahtecilik" konusu ile ilgili yürütülen çalışmalar kapsamında gözaltına alınan Irak uyruklu A.J.M.M. ve W.A.K. adlı şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda çok sayıda vize, pasaport ve kimlik kartının ele geçirildiği belirtildi.

İstanbul Emniyetinin konunun detaylarına ilişkin yaptığı açıklamada, "28 Nisan günü Fatih ilçesinde bulunan 2 farklı adrese gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonlarda Irak uyruklu A.J.M.M. ve W.A.K. isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alınmış, yapılan aramalarda çok sayıda vize, pasaport, kimlik kartı ve bu belgelerin yapımında kullanılan 15 farklı ülkeye ve çeşitli resmi kurumlara ait mühür, kaşe ve belge ele geçirilmiştir." denildi.

Açıklamada, "Konuyla ilgili yakalanan ve 29 Nisan tarihinde 'Resmi Belgede Sahtecilik' suçundan adli makamlara sevk edilen şüphelilerden A.J.M.M. isimli şahıs hakkında adli kontrol hükümleri uygulanmış, W.A.K. isimli şahıs ise tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir." bilgisine yer verildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.