İstanbul'da sapkınların Kâbe saygısızlığına tepkiler dinmiyor

İstanbul'da sapkınların Kâbe saygısızlığına tepkiler dinmiyor

Din-Bir-Sen Bitlis ve Doğu Anadolu Bölge Başkanı Ahmet Kartal, yaptığı yazılı açıklamada, İstanbul Boğaziçi Üniversitesi önünde, bir grup cinsel sapkının Kâbe fotoğrafını yere sererek yaptığı saygısızlığa tepki gösterdi.

İstanbul'da bir grup cinsel sapkının Kâbe'ye saygısızlığına toplumun her kesiminden tepkiler gelmeye devam ediyor.

İslami değerlere yönelik yapılan hadsizliklere bir tepkide Özerk Diyanet Vakıf Çalışanları Birliği Sendikası (Din-Bir-Sen) Bitlis ve Doğu Anadolu Bölge Başkanı Ahmet Kartal'dan geldi.

Kartal, "Boğaziçi Üniversitesi önünde İslam'ın mukaddes değerlerine ve kıblemiz Kâbe-i Muazzama'ya karşı alçakça saldırıyı yapan, bunu organize eden ve arkalarındaki şer güçleri şiddetle, nefretle kınıyor ve lanetliyorum." dedi.

Yapılan saygısızlığı yapanların ve organize edenlerin yargı önünde hesap vermesi gerektiğini belirten kartal, şunları söyledi:

"Ey Ebrehe'nin torunları! Mukaddes ve kutsal değerimiz ve Rabbimizin evi olan Kâbe nasıl ki   zalim dedenizin sonu olduysa Allah'ın izniyle sizlerin de sonu olacaktır. Yapılan tutuklamayı yeterli bulmuyoruz. Savcılarını göreve davet ediyoruz. Son zamanlarda yüce dinimiz İslam'ın mukaddes değerlerine yapılan sistematik saldırıların arkasında kimler varsa sonuna kadar üzerlerine gidilmesi gerektiğini düşünüyoruz."


İstanbul'da sapkınların Kâbe saygısızlığına tepkiler dinmiyor

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.