İstanbul'da uyuşturucu tacirlerine yapılan operasyonda bir kişi tutuklandı

İstanbul'da uyuşturucu tacirlerine yapılan operasyonda bir kişi tutuklandı

İstanbul'un Beylükdüzü ve Sancaktepe ilçelerinde uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik gerçekleştirilen operasyonda, 68 kilo 500 gram Hint Keneviri, 48 kök Hint Keneviri bitkisi ele geçirilirken olaya ilişkin bir kişi tutuklandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından 17-18 Eylül tarihlerinde Beylikdüzü ve Sancaktepe ilçelerinde uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapan şahıslara yönelik operasyon gerçekleştirildi.

Operasyon kapsamında 1 kişi tutuklanırken ele geçirilen uyuşturucu maddeler ise İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi'nde sergilendi.
Yapılan operasyona ilşkin yapılan yazılı basın açıklamasında, "Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapan şahıslara yönelik 17-18 Eylül 2020 tarihlerinde ilimiz Beylükdüzü ve Sancaktepe ilçelerinde gerçekleştirilen operasyonda; daralı ağırlığı 67 kilo 500 gram Hint Keneviri bitki parçaları (skunk), 48 kök Hint Keneviri bitkisi, çok sayıda bitkilerin yetiştirilmesinde sera malzemesi olarak kullanılan materyal ele geçirilerek el konulmuştur. Operasyon kapsamında 1 kişi tutuklanarak adli makamlarca cezaevine gönderilmiştir." denildi. 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.