İstanbul’daki uyuşturucu operasyonunda 3 kişi tutuklandı

İstanbul'un Fatih ve Gaziosmanpaşa ilçelerinde, uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapan şahıslara yönelik gerçekleştirilen operasyonda, 118 kilo 320 gram uyuşturucu madde ele geçirilirken, olaya ilişkin 3 kişi tutuklandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından 11 Eylül tarihinde Fatih ve Gaziosmanpaşa ilçelerinde uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapan şahıslara yönelik yapılan operasyonda çok sayıda uyuşturucu madde ile birlikte, 1 adet 9 mm çapında tabanca ve 15 adet 9 mm fişek ele geçirildi.

Operasyon kapsamında 3 kişi de tutuklanırken, ele geçirilen uyuşturucu maddeler ise İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi'nde sergilendi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğünden konuya ilişkin olarak yapılan yazılı açıklamada, Fatih ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda; daralı ağırlığı 20 kilo 700 gram gelen ectasy hap, daralı ağırlığı 6 kilogram kokain, daralı ağırlığı 7 kilo 260 gram Hint Keneviri bitki parçaları (Skunk), daralı ağırlığı 1 kilo 800 gram Hint Keneviri bitki parçaları (Skunk), 1 adet 9 mm çapında tabanca ve toplam 15 adet 9 mm çapında fişeğin ele geçirildiği belirtildi.

Açıklamanın devamında, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerinin ortaklaşa düzenlediği operasyonda ise; daralı ağırlığı 79 kilo 160 gram sentetik kannabinoid, daralı ağırlığı 3 kilo 400 gram sentetik kannabinoid hammaddesi, 2 adet hassas terazinin ele geçirilerek el konulduğu ifade edildi.

Operasyon kapsamında yakalanan 3 kişi ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.