İstanbul'daki uyuşturucu operasyonunda yabancı uyruklu 6 kişi tutuklandı

İstanbul'daki uyuşturucu operasyonunda yabancı uyruklu 6 kişi tutuklandı

​İstanbul'un Şişli ilçesinde "Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal veya Ticareti" suçu kapsamında yapılan çalışmalarda yabancı uyruklu 7 şüpheli gözaltına alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada şu bilgilere yer verildi:

"Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal veya Ticareti" konusu ile ilgili Şişli ilçesinde yürütülen çalışmalar kapsamında; 11 Eylül 2020 tarihinde ilimiz Şişli ilçesi Dolapdere Caddesinde şüphe üzerine durdurulan M.K. ve M.A. isimli şahısların üzerinden 5 parça halinde toplam ağırlığı 2 gram gelen afyon sakızı ele geçirilmiştir."

Emniyet açıklamasında, "Çalışmaların devamında ilimiz Şişli ilçesi Bozkurt Mahallesi'nde bulunan bir adrese yapılan operasyonda; 15 parça toplam ağırlığı 95,4 gram gelen afyon sakızı, 670 adet tramadol hap, 63 adet extacy hap, 7 adet wotrey hap, 0,90 gram marihuana, 975 TL, 90 Libya Dinarı, bir Dolar para, ayrıca her birinin üzerinde geçersiz ibaresi bulunan 250 Euro, 350 TL ve 100 Dolar ele geçirilmiş, adreste bulunan S.S., G.A., Z.T.A., A.M. ve M.O. isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alınmıştır." ifadelerine yer verildi.

Konu ile ilgili yakalanan ve adli makamlara sevk edilen yabancı uyruklu şahıslardan M.A.'nın adli makamlarca serbest bırakıldığı, diğer 6 şüpheli şahsın ise tutuklanarak ceza infaz kurumuna teslim edildiği belirtildi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.