İşte kaçırılan Türkiyeli pilotlarının ses kaydı

İşte kaçırılan Türkiyeli pilotlarının ses kaydı

Lübnan'da kaçırılan Türkiyeli pilotlara ait görüntü ve ses kaydı yayınlandı.

Lübnan televizyonu LBC'de, 9 Ağustos'ta kaçırılan iki Türkiyeli pilotla yapılan bir röportaj yayınlandı.

Sadece ses kaydı ve bir fotoğrafla yayınlanan röportajın 28 Ağustos'ta yapıldığı belirtildi.

Kayıtta Kaptan Pilot Murat Akpınar ve Pilot Yardımcısı Murat Ağca iyi olduklarını ve ailelerini çok özlediklerini ifade ediyor.
Lübnan´da 9 Ağustos´ta, İstanbul-Beyrut seferini yapan THY personelini havalimanından otele götüren servis aracını durduran silahlı kişiler, Türkiyeli pilot Murat Akpınar ile yardımcısı Murat Ağca´yı kaçırmıştı.

Ses görüntüsünde Pilot Murat Akpınar, ‘’9 Ağustos Çarşamba 20 gün önce görevimiz esnasında Beyrut’a kaçırıldık.

Bizi neden kaçırıdıklarını sorduğumuzda 9 masum Lübnanlının 15 ay önce Azaz bölgesinde kaçırıldıklarını ve onların serbest bırakılması için kendilerine yardım edebilecek tek ülkenin Türkiye olduğunu söylediler.genel sağlık durumumuz yerinde. Fakat her geçen gün kaygılarımız artmaktadır.

Devletimizin bizi kurtarmak için büyük çaba sarf ettiklerini biliyoruz. Bir an önce kurtarılmayı bekliyoruz. Sağ salim dönmemiz için çaba sarf eden devletimize,, THY'na, Arkadaşlarımıza, Ailemize Kardeşim İrfan’a ve dualarını bizlereden eksik etmeyen herkese şükranlarımız sunuyoruz. En kısa zamanda ailelerimize kavuşmayı istiyoruz. Onları çok özledik. Ben kaptan Pilot Murak Akpınar. ‘’ dedi.

Ardından Pilot Yardımcısı Murat Ağca konuştu.

Murat Ağca: ‘’ Kurtarılmamız için çaba sarf eden tüm herkese saygı ve şükranlarımızı sunarız. Ailemi, Çocuklarımı, ve Vatanımı çok özledim. Bir an önce acıların dinmesini ve sevdiklerimize kavuşmayı hasretle bekliyoruz.´´ dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.