İşyeri yanan esnaf, yetkililerden yardım talebinde bulundu

İşyeri yanan esnaf, yetkililerden yardım talebinde bulundu

​Van Oto Sanayi Sitesi'nde kaporta boya işi yapan bir işyerinde gece saatlerinde yangın çıktı. Çıkan yangında zararının 700-800 bin TL olduğunu belirten dükkân sahibi, yetkililerden yardım bekliyor.

Geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Van ESOB Başkanı İsa Berge, işyerinde incelemelerde bulundu. Hasarın büyük olduğunu söyleyen Başkan Berge, “Esnafımızın işyerinde meydana gelen yangın, büyük bir hasara yol açmıştır. Esnafımıza destek olunmasını istiyoruz” dedi.  

Bir aracın şase yapmasından kaynaklı olarak işyerinden yangın çıktığını söyleyen dükkân sahibi Ziya Bucak, “Sanayi Sitesi T Blok No:8 H3’de hizmet verdiğimiz işyerimizi kapatıp eve gittikten sonra bize işyerimizin yandığı konusunda bilgi verildi. Geldiğimde itfaiye tarafından söndürülen yangının ardından işyerimin tamamen kullanılamaz hale geldiğini gördüm. 3 araç, ağır olarak yanarken, 4 araç da ise kısmı yanmalar oldu. Yanan araçlar ve işyerimdeki hasar yaklaşık 700-800 bin TL’ye denk geliyor. Zararımızın karşılanmasını yetkililerden destek olmalarını rica ediyorum.” dedi. 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.