İşyerini sıra dışı bir törenle kapattı video foto

İşyerini sıra dışı bir törenle kapattı video foto

Bursa'da, bir GSM operatörünün bayiliğini yapan iletişim merkezinin sahibi, işyerini düzenlendiği sıra dışı bir törenle kapattı.

Bursa’da, bir GSM operatörünün bayiliğini yapan iletişim merkezinin sahibi, cenaze marşı ve davul zurna eşliğinde törenle iş yerini kapatarak, vatandaşlara helva ve kına dağıttı.

Merkez Osmangazi ilçesi Altıparmak caddesi üzerindeki iletişim merkezi sahibi Mehmet Çetinkaya,  kapanış töreni dolayısıyla cenaze marşı ve davul zurna eşliğinde törenle iş yerini kapattı ve vatandaşlara helva dağıttı.

Çetinkaya,  iş yerini 11 yıl önce dönemin KKTC Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş'a açtırmıştı. Hizmet aldığı iletişim şirketinin kendilerine ve müşterilerine yeterli hizmet veremediğini belirten Çetinkaya, işyerini sıra dışı bir tören ile kapatmaya karar verdi.

İstiklal Marşı'nın okunması ve cenaze marşının çalınmasıyla başlayan törende kapanış konuşmasını yapan Mehmet Çetinkaya , “Her zaman ‘hayırlı’ olan açılışlar değildir, bazen kapanışlar da ‘hayır’ getirir. Hayırsızların akıbetini simgeleyen kara perdeyi bugün indiriyoruz. Kına yaksınlar. Şimdi ekmek teknesini batırdıkları biz ve bizim gibi bin 555 müteşebbise Fatiha okutanlar…” ifadelerini kullandı.

Konuşmanın ardından işyerinin önüne siyah kurdele bağlanarak siyah perde indirildi. Ardından törene katılanlara kına ve helva dağıtıldı.

İLKHA









HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.