İtalya’daki Said Nursi Camii’nden sağlık çalışanlarına yemek hizmeti

İtalya’daki Said Nursi Camii’nden sağlık çalışanlarına yemek hizmeti

Coronavirus’ün en çok etkilediği Avrupa ülkesinde zor şartlar altında çalışan sağlık personeli Said Nursi Camii’nin yemek hizmeti karşısında büyük bir mutluluk yaşadı.

Yeni tip Coronavirus (Covid-19) nedeniyle en fazla can kaybının yaşandığı İtalya'da hayatını kaybedenlerin sayısı 10 bini aştı.

Ülkede yaşanan bu durum bir çok sağlık çalışanın tam gün mesai yapmak zorunda bırakıyor.

İtalya'nın Trieste kentindeki Said Nursi Camii Vakfı da ülkede yaşanan salgına karşı zorlu bir mesai yürüten sağlın çalışanlarına yönelik yemek hizmeti sundu.

Vakıf yetkilileri yaptıkları açıklamada, Trieste’de bulunan iki büyük hastanenin sağlık personeline sponsorların katkılarıyla öğle yemeğinin hazırlandığını belirtti.

Hastane personelinin öğle arasında dışarı çıkamadıkları için yemeği hastaneye götürüldüklerini belirten yetkililer, “Toplamda 220 personeli yemek hizmeti sunduk. Bunlardan 120’si Cattinara Bölge Hastanesine, diğer 100’ü de Maggiore Hastanesi Acil Bölümü çalışanlarına verildi. Hastane çalışanları bu hizmet karşısında çok mutlu olduklarını aktardılar. Bir çoğu sosyal medya hesabından yaptığımız hizmeti paylaşmış. Önümüzdeki günlerde de bu tür faaliyetlerimizi sürdürmeyi düşünüyoruz.” ifadelerini kullandılar.

Ülkede Coronavirus’e karşı alınan tedbirleri vakfın üye ve gönüllülerinin aileleriyle de paylaştıklarını ve sürekli onları bilgilendirdiklerini kaydeden yetkililer, salgının son bulması için Allah’tan dua ve niyazda bulundular.

Yetkililer son olarak yemek hizmeti için sponsor olan Anatolia Kebab12 , Bedirhan Kebab

Flavia Kebab, Marina Kebab, Garibaldi Kebab, Avrasya Kebab, Pamukkale Kebab ve Fratello Kebab işletmelerine teşekkürlerini ilettiler.

Öte yandan vakfın bu hizmeti İtalyan medyasında da yer aldığı ve övüldüğü görüldü.

İLKHA


İtalya’daki Said Nursi Camii’nden sağlık çalışanlarına yemek hizmeti

İtalya’daki Said Nursi Camii’nden sağlık çalışanlarına yemek hizmeti

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler