İyi Tarım Uygulamaları destekleme müracaatları başladı

İyi Tarım Uygulamaları destekleme müracaatları başladı

Siirt’te İyi Tarım Uygulamaları destekleme müracaatı yapacak olan üreticilerin 30 Mart 2018 tarihine kadar başvuru yapmaları gerektiği duyuruldu.

Siirt’te İyi Tarım Uygulamaları destekleme müracaatı yapacak olan üreticilerin 30 Mart 2018 tarihine kadar il-ilçe müdürlüklerine şahsen veya kanuni vekâletname ile başvuru yapmaları gerektiği belirtildi.

Siirt İl Tarım Müdürlüğünden yapılan açıklamada, kentte İyi Tarım Uygulamaları destekleme müracaatı yapacak olan üreticilerin 30 Mart 2018 tarihi mesai bitimine kadar belirtilen başvuru evrakları ile İl-ilçe müdürlüklerine şahsen veya Kanuni vekâletname ile başvuru yapmaları gerektiği ifade edildi.

Açıklamada, 30 Mart'tan sonra herhangi bir müracaat kabul edilmeyeceği, başvurular sona erdikten sonra ön incelemelerin başlayacağı, başvuru yapan üreticilerin ön inceleme dönemine kadar eksikliklerini gidermeleri gerekmekte olduğu belirtildi.

Konuyla ilişkin detaylı bilginin Siirt Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ve İlçe Müdürlüklerinden alınabileceği kaydedildi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler