İzmir'de istişare toplantısı düzenlendi

İzmir'de istişare toplantısı düzenlendi

Peygamber Sevdalıları Platformu Marmara Koordinatörlüğü, 2014 yılı Kutlu Doğum etkinlikleri hazırlık ve istişare toplantısını İzmir'de gerçekleştirdi.

İZMİR - Her yıl Nisan ayında Hz. Muhammed’in (sav) kutlu doğumu münasebetiyle düzenlediği etkinliklerle milyonlarca insanı bir araya getiren Peygamber Sevdalıları Platformu, bu yıl düzenleyeceği etkinlikler için hazırlıklarını sürdürüyor.

 

Bu kapsamda, platformun Marmara Bölge Koordinatörlüğü bünyesinde, 2014 yılı içerisinde düzenlenecek Kutlu Doğum etkinliklerinin hazırlıklarını ve istişarelerini yapmak üzere İzmir’de bir toplantı gerçekleştirildi.

 

Peygamber Sevdalıları Platformuna üye derneklerden İzmir Umut Kapısı Gıda Bankası Genel Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıya; İzmir, Bursa, Konya ve Antalya il koordinatörleri katıldı.

 

Kutlu Doğum etkinliklerinin eksiksiz bir şekilde gerçekleştirilmesi amacıyla yapılan toplantıda; bu yıl Kutlu Doğum etkinliklerinin yapılacağı bölgeler belirlendi.

 

Toplantıda; düzenlenecek etkinliklerin genel isminin belirlenmesi, siyer yarışmasına ve salavat kampanyasına verilecek isimlerin belirlenmesi için görüş alıverişinde bulunuldu.

 

Ayrıca bu yıl değişik türde yapılabilecek yarışmalar ve Kutlu Doğum ayında ücretsiz bir şekilde dağıtılacak olan Kur’an-ı Kerim organizasyonu hakkında istişarede bulunuldu.

 

Platform yetkilileri, istişare toplantılarının aralıklarla devam edeceğini bildirdi. (İlyas Yıldız – İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.