Kabala Mahalle Konağı için çalışmalar başladı

Kabala Mahalle Konağı için çalışmalar başladı

Artuklu Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı, mahalle konakları çalışmalarına devam ettiklerini kaydederken, “Bu düşünceler ile Kabala Mahalle Konağımız için de çalışmalarımız başladı.” dedi

Artuklu Belediyesi ilçede alt yapı ve üst yapı çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Bu konuda ekipler sahada çalışmalarını sürdürüyor.

Öte yandan mahalle konağı çalışmalarını da önemseyen Belediye, daha önce ihalesini gerçekleştirdiği Kabala Mahalle Konağı için çalışmalara başladı. Binada gerçekleşecek çalışmalar öncesinde ise Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı binada incelemelerde bulundu.

Burada bir açıklama yapan Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı, “Amacımız mahalle konaklarımızla kadınlarımızın hak ettikleri yere gelmesidir” dedi.

Kabala Mahallesinde de de mahalle konağı için çalışmaların başladığına vurgu yapan Başkan Tutaşı, “İlçemizde mahalle konaklarımız aktif bir şekilde çalışmalarını sürdürmektedir. Özellikle kadınlarımız ve gençlerimiz için konaklarımız önemli bir fayda sağlamaktadır. Konaklarımız kadınlarımızın mesleki kabiliyetlerini ortaya çıkarmakla beraber, ev ekonomilerine katkı sağlamaktadır. Şu an 3 adet mahalle konağımız aktif bir şekilde çalışmaktadır. Biz bu konuda bir yeni mahalle konağını daha kazandırmak için çalışmalara hız verdik.” diye konuştu.

Kabala Mahallesinde de çalışmaların start verdiğini aktaran Tutaşı, “Geçtiğimiz günlerde Kabala Mahalle konağımız için ihalemizi yapmıştık. Kabala mahallemizde yer alan eski belediye binamızı mahalle konağı olarak faaliyete geçireceğiz. Kısa sürede bitirmeyi hedeflediğimiz binamızı mahalle sakinlerine armağan edeceğiz. Burada da kurslarımız aktif bir şekilde kadınlarımıza hizmet verecek. Konağımız her yönüyle örnek olacak. İlçemize ve Kabala Mahallemize hayırlı olsun.” ifadesiyle sözlerine son verdi.

İLKHA


Kabala Mahalle Konağı için çalışmalar başladı

Kabala Mahalle Konağı için çalışmalar başladı

Kabala Mahalle Konağı için çalışmalar başladı

Kabala Mahalle Konağı için çalışmalar başladı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.