Kabe’ye saygısızlığa tepkiler dinmiyor

Kabe’ye saygısızlığa tepkiler dinmiyor

Hak-İş Batman şube Başkanı Bünyamin Söğüt yaptığı yazılı açıklamada, İstanbul’da cinsel sapkınlar tarafından Boğaziçi Üniversitesi önünde Kâbe fotoğrafının yere serilmesine tepki gösterdi.

Açıklamasında Kabe’nin Müslümanların kıblesi olduğunu belirten Söğüt, “Rektör atamasını bahane eden ahlak yoksunu provokatörler yine sahnede. Kâbe; günde beş vakit huzura durduğumuz mukaddes mekan, Müslümanların kıblesidir. Dini değerlerimizi hiçe sayan, dini sembolleri ayaklar altına alan sapkın reziller hesap vermelidir.” dedi.

Açıklamasının devamında Söğüt, “Boğaziçi Üniversitesi önünde sözde sergide İslam dinine ait sembollere bir grup edepten yoksun zavallı tarafından hakaret edilmiştir. Allah'ın evi, Müslümanların mukaddes mekanı, kıblemiz Kâbe-i Muazzama’ya ve İslami değerlere yönelik yapılan insanlık dışı hadsiz saldırıyı kınıyoruz. Boğaziçi Üniversitesinde Müslümanların kutsalı ve namusu olan Harem'i Şerif'in fotoğrafına LGBT bayraklarını yerleştiren hadsizler ve bu iğrenç saldırının müsebbipleri en ağır şekilde cezalandırılmalıdır.” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.