Kahramanmaraş-Kayseri karayolunda 2 yolcu otobüsü devrildi: 48 yaralı

Kahramanmaraş-Kayseri karayolunda 2 yolcu otobüsü devrildi: 48 yaralı

Kahramanmaraş-Kayseri karayolu üzerinde 2 yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 2’si ağır 48 kişi yaralandı.

Kahramanmaraş-Kayseri Karayolunda kar yağışı ve kaygan zemin nedeniyle kontrolden çıkan 2 yolcu otobüsü devrildi. Kazada yaralanan 2’si ağır 48 kişi hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Edinilen bilgilere göre, Kayseri'den Kahramanmaraş istikametine seyir halinde olan Ali T. idaresindeki 46 LK 100 plakalı otobüs ile Nihat Ç. yönetimindeki 34 YK 8523 plakalı otobüs şarampole yuvarlanarak kaza yaptı.

Yağışlı hava ve yolun kaygan olması sebebiyle meydana gelen kazalarda, 2’si ağır olmak üzere 48 kişi yaralandı. Otobüslerde sıkışan 7 yaralı, Kahramanmaraş Büyükşehir İtfaiyesi tarafından çıkarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi.

Ağır yaralı olan yolcular, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi ile Göksun Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınırken, 17 kişi ise Sarız Devlet Hastanesinde yapılan ilk müdahalenin ardından Kayseri'ye sevk edildi.

Kahramanmaraş İtfaiye Daire Başkanlığından alınan bilgilere göre, yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, görgü tanıklarının ifadesine göre, kaza anında yolun son derece kaygan olduğu ve tipi sebebiyle görüş mesafesinin 5-6 metreye kadar düştüğü belirtildi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.