Kamu Başdenetçisi Malkoç, Siirt Valisi Hacıbektaşoğlu ile bir araya geldi

Kamu Başdenetçisi Malkoç, Siirt Valisi Hacıbektaşoğlu ile bir araya geldi

Bölgede bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Siirt'te gelen Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, Siirt Valisi Osman Hacıbektaşoğlu’nu ziyaret etti.

Malkoç ve Şırnak Valisi Ali Hamza Pehlivan, Vali ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Siirt Valiliğini ziyareti anısına Kamu Başdenetçisi Malkoç ve Şırnak Valisi Pehlivan, Valilik şeref defterini imzaladı. Ziyarette, kentte yürütülen çalışmalar, proje ve faaliyetler ile ilgili çeşitli konularda değerlendirme ve bilgi alışverişinde bulunuldu.

Kamu Başdenetçisi Malkoç, huzur ve kardeşlik şehri Siirt’te bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Vali Hacıbektaşoğlu’na teşekkür etti.

Nazik ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Hacıbektaşoğlu, Vali Pehlivan ve Kamu Başdenetçisi Malkoç ve beraberindeki heyeti Siirt’te ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu belirtti.

Vali Hacıbektaşoğlu ziyaret anısına, Kamu Başdenetçisi Malkoç ve Vali Pehlivan’a Türk bayrağı işlemeli tiftik battaniyesi hediye etti.

Ziyaretin ardından Kamu Başdenetçisi Malkoç, Siirt Baro Başkanlığı ile kentteki sivil toplum örgütlerini ziyaret etmek üzere Valilikten ayrıldı.

Ziyarette, Kamu Başdenetçiliği Kurumu İletişim Başkanı Mehmet Sarı, Şırnak İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ ve Siirt İl Emniyet Müdürü Saruhan Kızılay da yer aldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler