Kanaat önderi Salih Günaydın’ın ismi okula verildi

Kanaat önderi Salih Günaydın’ın ismi okula verildi

Kanser hastalığından vefat eden Batman’ın tanınmış kanaat önderlerinden ve imam hatip lisesi eski müdürü Salih Günaydın’ın (75) ismi Batman’da bir okula verildi.

Batman’da 3 Ekim 2020 yılında yakalandığı kanser hastalığından aniden fenalaşması sonucu vefat eden Batman İmam Hatip Lisesi Kurucu Müdürü ve ilin tanınan kanaat önderlerinden Salih Günaydın’ın ismi “Batman Salih Günaydın Anadolu İmam Hatip lisesi” olarak bir imam hatip okuluna verildi.

Konuyla ilgili duygularını dile getiren Günaydın’ın yeğeni Mehmet Emin Günaydın, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Salih Günaydın’ın isminin okula verilmesini memnuiyetle karşıladıklarını ifade eden Günaydın, şunları söyledi:

“Gençlerin kamplara bölündüğü zor süreçte öğrencilerine ışık olan Salih Günaydın, yaşamış olduğu sağlık problemleri sonrası 3 Ekim 2020 tarihinde vefat ederek Hakkın rahmetine kavuşmuştu. Vefalı öğrenci ve sevenlerinin yaptığı girişimler sonucu Batman İlçe Milli Eğitim Müdürü, İmam Hatip Lisesi Müdürü ve Batman Lisesi Müdürü görevlerinde bulunan Salih Günaydın’ın isminin bir okula verilerek yaşatılması ailesi, öğrencileri, sevenleri ve Batmanlılar tarafından memnuniyetle karşılanmıştır. Bu çalışmanın yürütülmesinde emeği geçen Valimiz Hulusi Şahin’e, Milletvekili Ziver Özdemir’e, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran’a, Batman Belediye Başkan Yardımcısı Muzaffer Özkan’a, Eğitim Bir-Sen yönetimine, imam hatip lisesi mezunlarına, Batman Lisesi mezunlarına, ayrıca sivil toplum örgütlerine katkılarından dolayı Günaydın ailesi olarak teşekkür ederiz.” dedi.


Kanaat önderi Salih Günaydın’ın ismi okula verildi

Kanaat önderi Salih Günaydın’ın ismi okula verildi

Kanaat önderi Salih Günaydın’ın ismi okula verildi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.