Kanser hastası anneye destek

Kanser hastası anneye destek

​Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, kanser hastası Filiz Yıldırım'ı evinde ziyaret ederek tedavi süreci ve temel ihtiyaçlarının karşılanması için çalışma başlattı.

Beyoğlu, 2 çocuğu ile beraber Ergani'nin Adnan Menderes Mahallesi'nde kiralık evde ikamet eden 33 yaşındaki anne Filiz Yıldırım'dan hastalığı hakkında bilgi aldı.

Kanser hastası anne ile konuşurken duygulu anlar yaşayan Beyoğlu, "Hastalığın aslında Allah'ın insanlar için bir sabır imtihanı olduğunu dile getirerek moral verdi. Bu zorlu süreçte ailenin yalnız olmadıklarını söyledik. Hastalık, hepimiz için bir sabır ve dayanışma imtihanıdır. Bu kardeşimiz inşallah bu süreci atlatıp çok sevdiği ve uğruna her zorluğa katlandığı 2 yavrusuyla beraber hayata dört elle sarılacaktır. Biz de elimizden gelen her türlü desteği sunacağız " dedi.

Beyoğlu'na teşekkür eden Yıldırım, "Diyarbakır'dan kalkıp buraya kadar geldiniz. Moral ve destek verdiniz. Sizlere minnettarız. Biz sizden razı olduk, Allah da sizden razı olsun. Bu anlamlı davranışınızın herkese örnek olmasını temenni ederim." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler