Kar-Der’den Karlıova'da 120 aileye yardım çeki foto

Kar-Der’den Karlıova'da 120 aileye yardım çeki foto

Bingöl’ün Karlıova ilçesinde faaliyet gösteren ve Umut Kervanı Yardım Platformuna üye derneklerden Kar-Der, 120 muhtaç aileye yardım çeki dağıttı.

Karlıova’da hayırlı faaliyetleriyle tanınan Umut Kervanı Yardım Platformuna üye derneklerden Kar-Der,  Ramazan ayı dolayısıyla 120 muhtaç aileye yardım  çeki verdi. Muhtaç aileler aldıkları yardım çekiyle anlaşmalı yerlerden alışverişini yapabilecek.

Konu hakkında açıklama yapan Kar-Der yetkililerinden Muhtesim Demir, “Umut Kervanı Yardım Platformuna üye olan derneğimiz Kar-Der her yıl olduğu gibi bu yılda muhtaç âlilere yardımda bulunuyor. Bu yıl Karlıova’da hayırseverlerin bize muhtaç ailelere teslim edilmek üzere verdikleri yardımları 120 aileye verdik. Her yıl hazırladığımız kolileri muhtaç ailelerimize veriyorduk ama bu sene farklı bir yol izledik ve götürdüğümüz kolilerin aynısını başka hayır sahipleri götürmüş olabilir düşüncesiyle, biz ailelerimize hediye çeki aldık. Verdiğimiz bu hediye çekleriyle anlaşmalı olan marketlerde ailelerimiz istediğini alabiliyor. Uzak köylerde kalan yaşlılarımız için de koli hazırladık çünkü onların merkeze gelme durumları olmadığı için onların alışverişlerini biz yaptık.” dedi.

Ayrıca bir çok yetime de giyim yardımında bulunduklarını söyleyen Demir, “Hayırseverlerin desteğiyle biz bu yardımları yapabiliyoruz. Gönül isterdi ki Karlıova’da bulunan tüm dar gelirli ailelere yardım etmek ama imkânlarımız ancak bu kadarına el veriyor. Bu yardımları dağıtmamıza vesile olan hayırseverlerde rabbim razı olsun. Kar-Der olarak her zaman muhtaç ailelerimizin yanında olduğumuzu belirtmek isterim.” dedi.

İLKHA









HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.