Kar-Der’den siyer sınavında emeği geçenlere plaket video

Kar-Der’den siyer sınavında emeği geçenlere plaket video

Peygamber Sevdalıları Platformuna üye derneklerden Karlıova Kar-Der, Türkiye genelinde yapılan siyer sınavında emeği geçen öğretmenlere ve sınav konusunda haber takibi yapan basın mensuplarına plaket ödülü verdi.

Peygamber Sevdalıları Platformuna üye derneklerden Karlıova Kar-Der Türkiye genelinde yapılan siyer sınavı için kendilerine yardımcı olan öğretmenlere ve sınav konusunda haber takibi yapan basın mensuplarına plaket ödülü verildi.

Karlıova’da faaliyet gösteren Kar-Der, 31 Ocak’ta umre ödüllü siyer sınavı süresi boyunca gerek haber takibi ve gerek reklamlarını yapan basın mensuplarına ve kendilerine kayıt zamanında ve öğrencileri sınava hazırlama konusunda yardımcı olan merkez ve köylerde görev yapan öğretmenleri makamlarında ziyaret ederek, plaket ödülü ile kendilerine teşekkür etti.

Dernek yetkilileri, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne, öğretmenlere, İlke Haber Ajansı, Karlıova Gazetesi ve Anadolu Ajansı'na plaket verdi.

Konu hakkında açıklama yapan Kar-Der yetkililerinden Osman Demir, “Ocak ayında Umre ödüllü bir siyer sınavı yapıldı ve bu sınav süresi boyunca bizlere her konuda desteği verip, duyuru ve haberlerimizi yapan Karlıova’daki görevli basın mensupları, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz, merkez ve köylerde görev yapan öğretmenlerimizin bu konuda ciddi katkıları oldu. Bundan dolayı kendilerine teşekkür etme mahiyetinde plaket verdik. Aynı zamanda bizlere sunulan katkıdan dolayı birçok öğrencimiz başarı göstererek umre ödülünü ve çeşitli hediyeler kazandı. Bu öğrencilerimize de şimdilik dernek olarak ilk üçe girenlere madalya verdik. Sıvandan dolayı kazandıkları ödülleri de İnşallah Kutlu Doğum Etkinliğinde verilecektir.” dedi.

Osman Demir, konuşmasına şöyle devam etti: “Dernek olarak şimdiye kadar gittiğimiz her köy ve mezralarda, zorlu ve çamurlu yollarda saatlerce bizimle yapmış olduğumuz çalışmalarımızda bizi takip eden, yardım ve etkinlik faaliyetlerimizde bizimle olup, yardımlarını asla esirgemeyen, doğru ve tarafsızlığıyla bildiğimiz İlke Haber Ajansına teşekkür ederiz. Yoğun çalışmalarımızdan dolayı ajansı merkezinde ziyaret edemediğimiz için, ilçede bulunan ajans temsilciliği yoluyla kendilerine bir plaket sunmak istiyoruz. Ajans takipçileri olarak yayın hayatında başarıların devamını dileriz.” diye konuştu.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.