Karamollaoğlu: Yılbaşı çığırdan çıkan bir eğlence anlayışına neden oluyor

Karamollaoğlu: Yılbaşı çığırdan çıkan bir eğlence anlayışına neden oluyor

​Siirt'te gelen Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, devlet eliyle Kumar oynatılması ve milli piyango kumarı ile ilgili gazetecilerin sorularını yanıtladı.

31 Mart 2018 tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçim çalışmaları için Siirt'te gelen Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, devlet eliyle kumar oynatılması ile ilgili gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Türkiye’de milli piyango ve benzeri kumar türlerinin bir gelir vasıtası haline getirildiğine dikkat çeken Karamollaoğlu, bu sebepten dolayı kumardan vazgeçilemediğini söyledi.

Devlet eliyle oynatılan kumara "milli" denilmesi ile ilgili soruya Karamollaoğlu, "Öyle çok şeye mili deniliyor ki artık millik de karıştı. Kumarın milliliği olmaz tabi ama biz güzel günleri güzel vesilelerle hatırlarız. Hicri olarak da çok geç kalmış sayılmayız. O günü de insanların kendi vecibelerini hatırlayarak geçirmelerinde fayda var." dedi.

Miladi yılbaşının belirli bir zaman içinde Hıristiyanların kendi oluşturdukları bir anlayış olduğunun altını çizen Karamollaoğlu, "Hazreti İsa ile ilgili bazı hadiseleri bahane ediyorlar. Ama bu gün maalesef yılbaşı, çığırdan çıkan bir eğlence anlayışına neden oluyor. Pek kaide ve kural tanınmıyor. Ahlaki değerleri rencide edecek bir takım hadiselere de vesile oluyor. Yılbaşında oynanan bu piyango da bunlardan bir tanesidir." ifadelerini kullandı.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.