Karantinada kalanlardan yapımı devam eden camiye nakdi yardım

Karantinada kalanlardan yapımı devam eden camiye nakdi yardım

Farklı ülkelerden gelerek Adıyaman'daki yurtlarda karantina altına alınan vatandaşlar, yapımı devam eden Safvan Bin Muattal cami inşaatına maddi katkıda bulundu.

Coronavirus (Covid-19) nedeniyle farklı ülkelerden gelip Adıyaman'da karantina altına alınanlar, yapımı devam eden Safvan bin Muattal Camii inşaatı için aralarında topladıkları nakdi yardımı Safvan Bin Muattal Camii Yapma ve Yaşatma Derneği Başkanı Mahmut Elçi'ye teslim ettiler.

Gençlik ve Spor il Müdürü Fikret Keleş, Karadağ'dan gelen 479 Türkiyeli işçiyi en iyi şekilde Adıyaman'da ağırlamaya çalıştıklarını ifade ederek, misafir olarak yurtlarda kaldıkları süre içerisinde memnuniyetlerini sürekli dile getirdiklerini ve teşekkür ettiklerini söyledi.

Karantinada kalan vatandaşların Adıyaman'da yapımı devam eden cami inşaatına katkıda bulunarak anlamlı bir davranış sergilediklerini dile getiren İl Müdürü Fikret Keleş, "Safvan Bin Muattal Camii inşaatını kaldıkları odalarının penceresinden izleyen işçilerimiz, bu cami inşaatına yardımda bulunmak istediklerini, kendi aralarında konuşup bize bildirdiler. Biz de böyle bir yardımın anlamlı olabileceğini söyleyerek Safvan Bin Muattal Camii Yapma ve Yaşatma Derneği ve Müftülük yetkililerine bilgi verdik. Onlar da gelip parayı tutanak karşılığında teslim aldı. İşçilerimizi bu güzel ve bir o kadar da anlamlı davranışlarından dolayı teşekkür ediyorum." dedi.

Müftülük görevlileri tarafından cami inşaatına maddi katkıda bulunan işçilere Kur'an-ı Kerim ve seccade hediye edildi.

İLKHA


Karantinada kalanlardan yapımı devam eden camiye nakdi yardım

Karantinada kalanlardan yapımı devam eden camiye nakdi yardım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.