Karla mücadeleye yaklaşık 4,5 Milyon TL'lik yatırım yapıldı

Karla mücadeleye yaklaşık 4,5 Milyon TL'lik yatırım yapıldı

Devlet Malzeme Ofisi kanalıyla Bingöl Valiliği Özel İdaresi tarafından yol çalışmalarında ve karla mücadelede kullanılmak üzere yaklaşık 4,5 Milyon TL yatırım yapıldı.

Bingöl Valisi Yavuz Selim Köşger, karla mücadelede kullanılmak üzere yaklaşık 4,5 Milyon TL ye, 3 Loder (Yükleyici) Kepçe, 28 tonluk 2 Ekskavatör, 5 kamyon, 1 çekici,1 silindir,2 greyder tesli törenine katıldı.

Uydudan arıza takibi yapılabilen Kepçeler ve Ekskavatörlerin teslim töreninde konuşan Bingöl Valisi Yavuz Selim Köşger, “Şehirde yapılan hizmetin ilçelerimizde ve köylerimizde de olması için çalışmalarımıza hızla devam ediyoruz. Bu hizmetlerin yapılmasında araç ve ekipmanlar çok önemli. Biz de bu anlamda Bingöl’ümüzde yıpranmış, verimlilikten düşmüş artık çalışmayacak vaziyette olan araçlarımızın yerine yeni araçlar aldık. İlimize hayırlı uğurlu olsun.” dedi

Öte yandan önümüzdeki günlerde DMO tarafından 5 kamyon, 1 çekici,1 silindir,2 greyderin de teslimatı yapılacağı ve yeni alınan araçlarla birlikte ilçelere de araç takviyesi sağlanacağı belirtildi. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.