Karlıova Devlet Hastanesinde zorbalık

Karlıova Devlet Hastanesinde zorbalık

Karlıova Devlet Hastanesinde görevli bir diş hekiminin hastalara keyfi muamelede bulunduğu ve şikayette bulunan hastalara da "Gidin istediğiniz yere şikayet edin kimse bana bir şey yapamaz." dediği iddia edildi.

BİNGÖL - Karlıova Devlet Hastanesinde görevli olan A.B. adlı Diş Hekiminin sıra numarasını takip eden cihazı kullanmadan kendi isteğine göre davranıp istediği hastayı içeri  aldığı bazı hastalar tarafından iddia edildi.

Hastaların iddialarını sorduğumuz Diş hekimi A.B. “İstediğiniz yere ve kişiye şikâyet edin” diyerek adeta hastaların iddialarını doğruladı.

 

Söz konusu hekimin tavrını sorduğumuz Başhekim Hasan Polat ise, “Tamam, hallederim” demesine rağmen hastalar A.B.nin benzer tavırlarına devam ettiğini iddia ettiler.

 

Diş Hekimi A.B. şikaytçi olduğunu dile getiren hasta Senem T., “Benim numaram 23 olmasına rağmen benden sonraki numarayı içeri aldı. ‘Neden, sıra benim değil mi?’ dediğim zaman da, ‘İşin ne, bekle. Ne zaman içeri alırsam, o zaman gelirsin’ dedi. Çıkan tartışmadan ardından Başhekim Hasan Polat’a gidip, şikâyetçi oldum. Başhekim, ‘Tamam, siz gidin. Arar hallederim’ dedi, ama hiçbir şey yapmadı. Hasta Hakları Birimine gittim, ancak orası da kapalıydı. Çaresiz kalınca mecburen tekrar sıraya girip bekledim. İçeri girdiğimde söz konusu doktor, alay ederek, ‘Size demedim mi, bana kimse bir şey yapamaz’ dedi. Doktor hakkında Sağlık Bakanlığına şikâyette bulundum” dedi.    (Bülent Temiz - İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.