Karlıova'da tesisteki balıklar tekrar telef oldu

Karlıova'da tesisteki balıklar tekrar telef oldu

Karlıova'da bulunan alabalık çiftliğindeki balıkların, su kanallarının kapatıldığı gerekçesiyle üçüncü kez telef olduğu ileri sürüldü.

Karlıova  ilçesinde bulunan alabalık çiftliğindeki balıkların, su kanallarının kapatıldığı gerekçesiyle üçüncü kez telef olduğu ileri sürüldü.

Daha öncede balıkları telef edilen tesis sahibi Ünsal Bingöl, yaptığı açıklamada, son iki yıl içinde tesiste balıkların telef olduğunu, buna sebep olan failin ise bir türlü bulunmadığını söyledi.

Tesiste bulunan havuzların birinde balıkların tamamen telef olduğunu fark edince duruma müdahale ettiğini kaydeden Bingöl, şöyle dedi:

"Her defasında bunu söylüyorum;  Bunu yapanlar insan olamaz. Bu olay üçüncü kezdir çiftliğimizde yaşanıyor. Bunu yapanlara seslenmek istiyorum! Benimle kişisel probleminiz varsa gelin benimle çözün. Böyle davranarak elinize bir şey elinize geçmez. Bu olayı yapanların bir an önce bulunmasını istiyorum. Maddi zararım bu seferde 3 bin lira oldu. Son iki yıldır emek verdiğim balıklarım telef olduğu gibi, bu yılda emeklerim boşa gitti." dedi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (Nihat Kanat - İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.