Kassam, Gazze'de kahramanca çatışıyor, düşman kayıplarını belgeliyor

Kassam, Gazze'de kahramanca çatışıyor, düşman kayıplarını belgeliyor

Kassam Tugayları ve direniş grupları, Gazze Şeridi'ndeki saldırı alanlarında siyonist işgal kuvvetleriyle karşı karşıya gelmeye devam ediyor.

Kassam Tugayları ve direniş grupları, Aksa Tufanı harekatının 90. gününde de işgale karşı destansı mücadelesini sürdürüyor.

Kassam Tugayları, Gazze'de işgal rejimi araçlarını roketlerle vurup düşman askerlerle çatışmaya girdikleri anları ve ele geçirdikleri siyonist teçhizatlara ait görüntüleri paylaştı.

Görüntülerde çatışma sonrası ölen veya yaralanan işgalcilerin saklandıkları binadan çıkarıldıktan sonra yerdeki kan izleri dikkat çekti.

Kassam Tugayları ayrıca gün içinde Gazze'nin El Tuffah Mahallesi'ni işgal eden siyonist araçlardan birinin yanında toplanan işgal askerlerini RPG roketiyle vurarak öldürüp yaraladı.

Kassam Tugayları ve Kudüs Tugayları'na bağlı mücahitler, Gazze Şehri'nin El Tuffah Mahallesi'nde toplanan düşman kuvvetlerini havan toplarıyla hedef aldı. Kassam mücahitleri yine aynı bölgede düşman araç ve askerlerini havan topları ve kısa menzilli füzelerle hedef aldı.

Kassam Tugayları, Gazze Şeridi'nin merkezindeki El Megazi kampında ve El Tuffah ile Han Yunus kentindeki El Mahatta ve El Katiba bölgelerinde 4 adet siyonist Merkava tankını Yasin 105 roketleriyle vurdu.

Gazze Şeridi'nin güneyindeki Han Yunus kentinde işgal araçları ve askerlerden oluşan bir topluluğu havan toplarıyla vuran Kassam, Nuseyrat kampının kuzeyindeki Muğraka bölgesinde toplanan işgalci kuvveti de havan toplarıyla etkisiz hale getirdi.

Kassam mücahitleri, Gazze Şeridi'nin merkezindeki El Muğraka bölgesindeki bir binanın içine saklanan siyonist bir kuvvete karşı anti-personel patlayıcı fırlattı.

Kassam Tugayları, Gazze Şeridi'nin merkezindeki Nuseyrat kampında bir eve saklanan siyonist piyade birliklerini, yüksek patlayıcı bir cihazla öldürüp yaraladı.

Gazze Şeridi'nin merkezindeki El Megazi'nin batısında Siyonist Merkava tankını "Şawaz" bombasıyla imha eden Kassam mücahitleri, Han Yunus şehrinin kuzeyinde de siyonist Merkava tankını 2 adet Yasin 105 roketiyle imha etti.

Kudüs Seriyyeleri ise mücahitlerinin, akşam saatlerinde Han Yunus'un merkezinde siyonist düşman kuvvetleriyle şiddetli çatışmalara girdiklerini bildirdi.

Askalan ve Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki yerleşimleri yoğun füze bombardımanıyla bombalayan Seriyyeler, Bureyc mülteci kampının doğusunda iki siyonist askeri aracı RPG roketleriyle hedef aldı.

Filistin Mücahid Tugayları da Gazze'nin batısındaki El Şati'nin merkezinde bir eve saklanan siyonist bir kuvveti, anti-personel füzeyle hedef alıp evi tahrip ettikleri görüntüleri paylaştı. Mücahid Tugayları ayrıca gün içinde Gazze'deki siyonist düşman askerleri ve araçlarını yoğunlaştığı yerleri kısa menzilli füzelerle hedef aldı.

Aksa Şehitleri Tugayları ise bu akşam Gazze Şeridi'nin kuzeyine füzeler fırlattı, El Karara'nın doğusundaki işgalci tank mevzilerini de 120 mm'lik havan mermileriyle vurdu. Tugaylar, ayrıca Han Yunus'un merkezinde bulunan 3 işgal aracını M/D mermileri ve makineli tüfeklerle vurarak işgal askerlerini yaraladı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.