Kassam keskin nişancısı, 2 atışla 3 işgalciyi yere serdi

Kassam keskin nişancısı, 2 atışla 3 işgalciyi yere serdi

Kassam Tugayları, keskin nişancı mücahidin 3 işgal askerini etkisiz hale getirdiği anları paylaştı.

Kassam Tugayları askeri medyası, Telegram kanalından, keskin nişancı operasyonlara ait bir video paylaştı.

Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Beyt Hanun'un kuzeyinde çekilen görüntülerde aralarında bir subayın da bulunduğu 3 siyonist askerin 2 keskin nişancı atışıyla etkisiz hale getirildikleri anlar yer aldı.

Görüntülerde 2 işgal askerin tek bir kurşunla yere serildiği anlar dikkat çekti. 2 işgal askerinin yere düşmesinin ardından panikleyen siyonistleri izleyemeye devam eden Kassam keskin nişancısı ikinci atışıyla bir işgal askerini daha tam isabet vurarak etkisiz hale getirdi.

İşgalcilere ağır kayıplar verdirten Kassam Tugayları, Telegram kanalından bugün yaptığı bilgilendirmede diğer operasyonları aktardı.

Kapsamlı pusuyla işgalciler öldü ve yaralandı

Kassam Tugayları yaptıkları açıklamada, Gazze Şeridi'nin kuzeyinde Beyt Hanun'un kuzeyindeki tarım okulunun yakınında 10 kişiden oluşan bir siyonist kuvveti şafak vaktinde pusuya düşürdüklerini; "Radiye" patlayıcısı ve el bombasıyla işgal askerlerini etkisiz hale getirdiklerini bildirdi.

Kassam, daha sonra bu kuvvetin yardımına gelen başka bir Siyonist kuvveti de "Şuvaz" patlayıcısıyla hedef aldıklarını, her iki Siyonist kuvvette ölen ve yaralananların olduğunu kaydetti.

Kassam, bugün sabahtan bu yana ayrıca, Refah şehrinin güneydoğusunda, Filistin-Mısır sınırındaki Brezilya mahallesinde iki "D9" siyonist askeri buldozerini Yasin 105 roketi ve "Şuvaz" patlayıcısı ile hedef aldıklarını kaydetti.

Tugaylar, Gazze Şeridi'nin güneyinde, Refah şehrinin güneydoğusunda, Selahaddin Kapısı yakınlarında bir Siyonist personel taşıyıcısını da "Tandem" roketiyle vurduklarını bildirdi.

Kassam, Refah'ın güneydoğusunda Brezilya mahallesindeki Bahlul binası yakınlarında da siyonist "Merkava" tankını Yasin 105 roketiyle vurduklarını aktardı.

Kassam Tugayları, Gazze Şeridi'nin çeşitli bölgelerinde işgalcilere karşı çatışmalarını sürdürüyor. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.