Kassam Tugayları, Kudüs operasyonunu üstlendi: Operasyon, işgalin suçlarına bir misillemedir!

Kassam Tugayları, Kudüs operasyonunu üstlendi: Operasyon, işgalin suçlarına bir misillemedir!

Kassam Tugayları, 3 işgalci siyonistin öldürüldüğü, 13 kişinin de yaralandığı Kudüs operasyonunu üstlenerek eylem sonucu şehit olan 2 mücahidi tebrik etti.

Kassam Tugayları, iki mensubunun düzenlediği Kudüs operasyonuna ilişkin bir mesaj paylaştı.

"Onları yakaladığınız yerde öldürün; sizi çıkardıkları yerden siz de onları çıkarın. (Bakara Suresi 191") ayetiyle başlanan mesajda Kassam, Kudüs operasyonunun kahramanca bir eylem olduğunu ve üstlendiklerini belirtti.

Eylem sonucu şehit olan Murad ve İbrahim El Nimr kardeşlerinin tebrik edildi mesajda şunlar kaydedildi:

"Şehit İzzeddin El Kassam Tugayları, Allah'ın yardımı, gücü ve başarısıyla, Perşembe sabahı işgal altındaki Kudüs şehrinin kuzeybatı girişinde gerçekleştirilen kahramanca Kudüs operasyonunun tüm sorumluluğunu üstlendiğini ilan ediyor. 30 Kasım 2023 tarihinde 3 siyonistin öldürülmesi ve 12 kişinin de çeşitli şekilde yaralanmasıyla sonuçlanan bu kahramanca operasyonun şövalyeleri; Kassam Şehidi, Mücahid Murad Muhammed Nimr (38) Kassam Şehidi Mücahit/İbrahim Muhammed Nimr'dir (30 ) ve Sur Baher kasabasındandırlar.

Bu kahramanca operasyonun sorumluluğunu ilan ediyoruz ve operasyonun, Gazze Şeridi'nde ve işgal altındaki Batı Şeria'da çocukları ve kadınları öldürerek ve işgal altındaki Batı Şeria'yı kirleterek işgalin suçlarına misilleme sorumluluğu kapsamında olduğunu vurguluyoruz. Operasyon ayrıca Mescid-i Aksa ve mukaddes mekânlar ile Ben Ğafir ve çetesinin işgal cezaevlerindeki kadın ve erkek esirlere yönelik uyguladığı ihlallere karşı doğrudan bir uyarı mesajıdır.

Bu bir cihattır; neticesi de ya zaferdir ya şehitliktir." (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.