Kastamonu’da Kutlu Doğum etkinliği düzenlendi

Kastamonu’da Kutlu Doğum etkinliği düzenlendi

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından Kastamonu'da Kutlu Doğum etkinliği düzenlendi.

Kastamonu'da Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından "Hak ve Adalet Rehberi Hz Muhammed(sav)" temalı Kutlu Doğum etkinliği düzenlendi.

Sunuculuğunu Muhammed Bilmez ve Hayrullah Seçen'in yaptığı program, Nurullah Uzun’un okuduğu Kuran'ı Kerim ile başladı. Daha sonra platformun çalışmalarını içeren sinevizyon gösterimi yapıldı.

Program Hz Muhammed üzerine bestelenen ilahi ve ezgilerle devam etti. Programın açılış konuşmasını Peygamber Sevdalıları Platformu Üyesi Davut Taş yaptı.

Taş, kurtuluş, huzur, güven ve kardeşliğin ancak Hz Muhammed'in hayatını anlayıp, yaşayarak gerçekleşebileceğini söyledi.

Programa konuşmacı olarak katılan Araştırmacı-Yazar Özkan Yaman, Hz Muhammed'in hayatından kesitler sundu.

Özkan, "Batı yakında Peygamber efendimizin adaletine teslim olacaktır. Bu çok uzak bir tarihte değil, yakında gerçekleşecektir. Batı, manevi tükenmişliğine Peygamber Efendimizden başka çare bulamayacaktır. Bugün burada birileri Kutlu Doğumu tartışa dursun, yakında Avrupa, Peygamber Efendimizin tüm hatırasını baş tacı ederse şaşmamak gerekir." ifadelerini kullandı.

Yapılan konuşmaların ardından Fatih Altıparmak'ın Hz Muhammed üzerine yazılan bir şiiri okudu. Program, Metin Uysal'ın duasıyla sona ererken, programa katılanlara Hz Muhammed'in hayatını konu alan "Hira'dan Yükselen Nur" isimli kitap hediye edildi. (İLKHA)  






 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.