Kaya, LGBT gibi sapkın düşüncelerin Anadolu'da yayılmasına izin vermeyeceklerini söyledi

Kaya, LGBT gibi sapkın düşüncelerin Anadolu'da yayılmasına izin vermeyeceklerini söyledi

​Türkiye Aile Meclisi Güneydoğu Bölge Başkanı Eyüphan Kaya, ABD merkezli online film-dizi platformu Netflix tarafından yayımlanan sapkın düşüncelere sahip filmler için basın açıklaması yayımladı.

İnsan Hakları Derneği (İHD)'nin LGBT gibi sapkın düşüncelere sürekli sahip çıktığını belirten Kaya, LGBT mensupları bu cesareti İstanbul Sözleşmesi ve CEDAW gibi uluslararası sözleşmelerden de aldığını söyledi.

Kaya, basına paylaştığı bildiride, İslam ahlakıyla yoğrulan bir topluma sahip olduğumuz için TBMM'nin bir an önce bu duruma el atması gerektiğini belirterek "Meclisi göreve davet ediyoruz" şeklinde ifadelere yer verdi.  

Türkiye Aile Meclisi Güneydoğu Bölge Başkanlığı olarak Anadolu topraklarında LGBT gibi sapkın düşüncelerin yayılmasına müsaade etmeyeceklerinin altını çizen Kaya, vatandaşlara da toplumumuzun ahlaki geleceği adına daha duyarlı olmaları gerektiğini vurguladı.

"Müslümanların duygularıyla oynama ey İHD!"

Eşcinsel gibi sapkın düşüncelerin İHD tarafından korunup kollandığında dikkat çeken bildiride, "İHD yetkililerine sesleniyoruz! Sizin eşcinsel dostu, İslam'a düşman bir dernek olduğunuzu biliyoruz, 1994 yılında İDH'nin kapısını onlara açtığınızı bildiğimiz halde bir gün size bir laf söylemedik, ama bu İslam toplumunda Allah'ın Kelamı Kur'an-ı Kerime dokunursanız yanarsınız. Diyanet İşleri Başkanının vazifesi gereği Eşcinselliğin kötülüğünü dile getirmesini ile ilgili suç duyurusunda bulunmanız kabul edilemez, bir avuç insanı mutlu etmek için on milyonların namusu olan Kur'an'ımıza dokunmaya hakkınız yoktur." ifadelerine yer verildi.

Bildiride, "Herkes bilsin ki İnsanlığın yüz karası olan bu melanetli hayatın Anadolu'ya yayılmaması için elimizden geleni yapacağız. Lut Peygamberinin kavmi bu melanetli, ahlak dışı fiilden dolayı helak olmuşsa, bu toplumu o duruma düşürmeye kimsenin hakkı yoktur. Namus anlayışınızı zedelemeyin, adınıza yakışmıyor! Böyle bir zulmü yapmaya hakkınız yoktur." açıklamasında bulundu.

"Meclisi göreve davet ediyoruz"

Bildirinin devamında, "Bu LGBT mensupları cesaretini İstanbul Sözleşmesi ve CEDAW gibi uluslararası sözleşmelerden alıyorlar. Bu sözleşmelerin Toplumsal Cinsiyet Eşitliği adı altında Aile yapımızı hedef almaktan başka hiçbir şeye yaramadığını bilmenizi ve bir an evvel iptali için harekete geçmenizi bekliyoruz. İstanbul Sözleşmesi her ne kadar 4 partinin ful oylarıyla kabul edilmişse de Ak Parti iktidarında olduğu için özellikle Ak partiye mal ediliyor. Tereddüt etmeden bir an evvel bu sözleşmenin feshi için parti olarak tarafınızı belirlemenizi, bu konuda mücadele vermenizi istiyoruz. Ey Reis'im! Putin dahi bu sözleşmeyi kabul etmedi, sizi de buna karşı durmaya davet ediyoruz. Eşcinsel evlilikten nesil türemiyor, dolayısıyla bu fiil insanlık suçudur." şeklinde düşüncelere yer verildi.

"Vatandaşa sesleniyoruz"

Bildirinin sonunda, şu ifadelere yer verildi:

"Ey vatandaşlarımız! er ne kadar devletin insan yetiştirme metodu defolu olup bizi dinimize yabancı yetiştirmiş ise de fıtri duygularımıza dayanarak bu eşcinselliğe meydan vermeyelim. Komşu dairede erkek-erkekle evli partner ikilisi ister misiniz? Yarın bu eşcinsellerden biri çocuklarımıza öğretmen olsun istemiyorsak Allah korusun eşcinsel bir gelin istemiyorsak bu tehlikeli taraftarlara 'dur' demeye sizi davet ediyoruz. Zaman ülkemize, toplumumuza sahip çıkma zamanıdır; alnı secdeye giden, ben 'Müslümanım' diyen, ben 'insanım' diyen herkesi bu basın açıklamamıza destek vermesini ve İstanbul Sözleşmesi ile CEDAW sözleşmesine karşı durmaya davet ediyoruz."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.