Kaymakam Ahmet Odabaş için veda yemeği verildi

Kaymakam Ahmet Odabaş için veda yemeği verildi

​İstanbul Arnavutköy kaymakamlığına atanan Kızıltepe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ahmet Odabaş onuruna veda yemeği düzenlendi.

Kızıltepe Belediyesi, İstanbul Arnavutköy kaymakamlığına atanan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Ahmet Odabaş onuruna veda yemeği verdi.

Düzenlenen yemek programında konuşan Odabaş, "Artık sözün bittiği yerdeyiz, vakit helalleşme vakti. Buraya gelişimizdeki ilk gaye hoş bir seda bırakmaktı. İnşallah hoş bir seda bırakabilmişizdir, inşallah en azından üç beş garibin duasını alabilmişizdir, bütün temennimiz bu. Yaklaşık 20 senedir mülki idare amirliği mesleğini icra ediyoruz. En güzel yanı vatanın en ücra köşelerindeki insana dokunabilirsiniz, onlarla çok güzel dostluklar kurabilirsiniz. Bunun en kötü yanlarından birisi de ne yazık ki süreniz dolar ve orada kurduğunuz dostluklardan, dostlardan memleketin o köşelerinden ayrılmak zorunda kalırsınız ve yine öyle bir gün geldi." dedi.

"Mezopotamya’nın parlayan yıldızı Kızıltepe"

Odabaş, "Kızıltepe’ye geldiğimde bana hem çalışma arkadaşlarımın hem de vatandaşlarımın söylediği en büyük şey şuydu: Kızıltepe Türkiye’ de 46 vilayetten büyük. Gerçekten öyle. Kızıltepe, 300 bin nüfusu olan insanı güzel, Mezopotamya'nın parlayan yıldızı. Bu bir buçuk yıl, ilçe zarfında gördüğüm tek şey Kızıltepe’de vatandaşımızın, sivil toplum kuruluşlarının, hepinizin birlik ve beraberliğe olan inancı. Kızıltepe'de birlik ve beraberlik, huzur olursa Allah'a çok şükür üstesinden gelinemeyecek hiçbir iş yok. Biz bunu bir buçuk yılda gösterdiğimize inanıyorum. Yapamadığımız işler oldu mu? Elbette olmuştur. Her ihtiyacı karşılayabildik mi elbette karşılayamamışızdır. Eksiklerimiz vardı.  Buna ne zamanımız yeterliydi ne de imkânlar yeterliydi. Hep söylüyorum: İhtiyaçlar sınırsız; kaynaklar sınırlı. Bu sınırlı kaynaklarla mesai arkadaşlarım ve ben, elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Kızıltepe de huzur, birlik ve beraberlik yerinde olursa, Kızıltepe sadece Mardin’in değil bölgenin lokomotifi olabilecek bir ilçedir.  O yüzden Kızıltepe’den ayrılırken Kızıltepe’yi yine Kızıltepelilere emanet etmek istiyorum. Artık vakit helalleşme vakti, teşekkür vakti." diyerek sözlerini tamamladı.

Odabaş’ın konuşmasının ardından kurum amirleri ilçeye yaptığı katkılardan dolayı kendisine plaket takdim etti.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.