Kaymakam Çiftçiler: Siverek için bir kütüphane yetersiz

Kaymakam Çiftçiler: Siverek için bir kütüphane yetersiz

İlçe kütüphanesini ziyaret eden Siverek Kaymakamı Mustafa Çiftçiler, ilçeye böyle bir kütüphanenin yetersiz olduğunu söyledi.

İlçe kütüphanesini ziyaret eden Siverek Kaymakamı Mustafa Çiftçiler, 250 bin nüfuslu ve 80 bin üzerinde öğrencisi olan bir ilçeye böyle bir kütüphanenin yetersiz olduğunu ifade etti.

Gençlerin yer itibariye uygun olmayan bir ortamda ders çalışmalarının kendilerini üzdüğünü ifade eden Çiftçiler, "İlçenin aile yapısı da dikkate alındığında gençlerimiz için daha iyi, daha sağlıklı, geniş bir çalışma ortamı oluşturmak için çalışmalıyız. Bunun için, kütüphaneye tahsis edilen arsada, ilçe halkına kütüphane hizmet binasının inşası önceliğimiz olacaktır." dedi.

Siverek Kütüphane Müdürü Ali Lale ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "İlçemizin birinci önceliği gençlerimizin ve halkımızın güzel vakit geçirebileceği modern bir kütüphaneye ihtiyacımız vardır. Ayağının tozuyla gelen İlçe Kaymakamı Mustafa Çiftçiler'in ilçe kütüphane hizmet binamızı yerinde incelemecisi tüm okuyucuları ve halkımızı sevindirmiştir. Şimdiden çalışmalarında başarılar diliyoruz." ifadelerini kullandı.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.