Kaymakamdan köy öğretmenine ziyaret

Kaymakamdan köy öğretmenine ziyaret

Bingöl'ün Karlıova Kaymakamı, ilçeye bağlı 30 km uzaklıkla 2 bin 670 rakımlı Harmantepe köyünde 2 yıldır görev yapan öğretmeni ziyaret etti.

Kış şartlarının zor olduğu yüksek rakımlı ve ilçe merkezinden uzak olan Harmantepe köyü, öğretmenlerin pek tercih etmediği köy olarak biliniyor.

Kış aylarının gelmesiyle birlikte yoğun kar yağışından dolayı Harmantepe köy yolunun sık sık kapanmasına rağmen babasıyla birlikte 2 yıldır köyde görev yapan öğretmeni, Kaymakam Levent Yetgin, köye giderek kendisini ve öğrencilerini ziyaret etti.

Kurum amirleriyle birlikte yapılan ziyarette Yetgin, öğrencilere hediyeler verdi. Daha sonra öğrencilerle sohbet eden Yetgin, öğrencilere başarı dileklerinde bulunarak, öğretmen Atice Alver'i başarısı ve fedakârlığından dolayı kendisini tebrik etti.

Kaymakam'ın ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getiren öğretmen Atice Alver, "2 yıldır Harmantepe köyünde görev yapıyorum. Öğrencilerimi ve köyü çok seviyorum, bu köyle kış şartlarının çok zor olduğunu bildiğim halde, babamın desteğiyle burada kalmayı tercih ettim. Yoğun kar yağışına rağmen yaklaşık 30 km yol katlederek buraya bizi ziyarete gelen sayın Kaymakama ve kurum amirlerine çok teşekkür ediyorum.” dedi. (İLKHA)










 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.