Kayseri’yi Muhammed'i sevda heyecanı sardı

Kayseri’yi Muhammed'i sevda heyecanı sardı

Peygamber Sevdalıları Platformu Kayseri Koordinatörü Edip Gültekin düzenlenecek Kutlu Doğum etkinliği öncesi açıklamalarda bulunarak, tüm Kayserilileri programa davet etti.

Peygamber Sevdalıları Platformu Kayseri Koordinatörü Edip Gültekin, bu yıl ki etkinliğin “Vahdet ve Kardeşlik Rehberi Hz. Muhammed (sav)” temasıyla 24 Nisan Pazar günü (yarın) Kurşunlu Otoparkı (Almer Yanı) Alanı'nda yapılacağını belirterek, etkinlik için gerekli tüm hazırlıkların platform üye ve gönüllüleri tarafından yapıldığını söyledi.

Etkinlik hazırlıklarına dair açıklamalarda bulunan Peygamber Sevdalıları Platformu Kayseri Koordinatörü Gültekin, Her yıl geleneksel olarak Peygamber sevdalıları Platformu tarafından Kutlu Doğum etkinlikleri düzenlediklerini, halkın yoğun ilgi gösterdiğini berterek, amaçlarının Hz Muhammed'in sevdasını yaymak olduğunu söyledi.

Gültekin, Kurşunlu Otoparkı (Almer Yanı) alanında yapılacak olan Kutlu Doğum etkinliğine Kayseri halkını bu güzel Muhammed'i sevdayı yaşamaya davet ederek, “24 Nisan Pazar günü saat 14.00 te Peygamber Sevdalıları Platformuna bağlı Kayseri Umut-Der tarafından düzenlenecek olan Kutlu Doğum etkinliği çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Kayserinin her tarafına el ilanı, afiş, branda, stant kurma yanı sıra internet haber siteleri, gazeteler, STK’lar, resmi kuruluşlar ve ev ev gezerek, esnafı ziyaret eden Umut-Der üye ve gönüllüleri Peygamberimizi konu alan kitabı hediye edip, halkı Muhammed'i sevdaya davet ediyorlar. Merkezde düzenlenecek olan büyük etkinlik için şehrin her tarafından Kutlu Doğum alanına ücretsiz araç kaldırılacak bunu da halkımızla paylaşmış olalaım. Merakla gittiğimiz kapılardan dua alarak çıkıyoruz.” dedi.

“Üye ve Gönüllülerimiz, gece-gündüz reklam ve tanıtım afişlerini astılar”

Hazırlık çalışmalarına Kayseri Halkının teveccüh gösterdiğini belirten Gültekin, “Elhamdülillah geçen yıla göre halkımızın etkinliğe olan özleminin daha da pekiştiğini ve etkinlik gününü dört gözle beklediklerine şahit olmaktayız. Genci ve yaşlısıyla bu kutlu sevdanın yükselmesi ve yeşermesi için üye ve gönüllülerimiz, gece-gündüz demeden reklam ve tanıtım afişlerini astılar. Birçok ev ve iş yerine el ilanları ile ‘Hz Peygambere uyun ki Allah da sizi sevsin' adlı peygamberimizin örnek ahlakını anlatan siyer kitabı dağıtılarak halkımız etkinliğe davet edildi.” dedi. (Mehmet Bayrak – İLKHA) 



















HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.