Kayyum atanan Şırnak Belediyesinde patlama:1 yaralı

Kayyum atanan Şırnak Belediyesinde patlama:1 yaralı

Şırnak Belediye başkanının KHK kapsamında görevden uzaklaştırılması ve yerine kayyum atamasının ardından belediye binasında yapılan arama sırasında, PKK’nin önceden yerleştirdiği EYP’nin infilak etmesi sonucu 1 polis yaralandı.

Kanun Hükmünde Kararname (KHK) kapsamında Şırnak Belediye başkanının görevden uzaklaştırılması ve yerine  kayyum atamasının ardından belediye binasında yapılan  detaylı arama sırasında PKK’nin önceden yerleştirdiği 2 adet el yapımı patlayıcıdan (EYP) birinin infilak etmesi sonucu 1 polisin yaralandığı bildirildi.

Şırnak Valiliğinden yapılan açıklamada, “İlimiz Şırnak Belediyesinde güvenlik kuvvetlerimizce yapılan detaylı arama esnasında Bölücü Terör Örgütü mensuplarınca önceden yerleştirildiği değerlendirilen tuzaklanmış bir adet el yapımı patlayıcı patlamış, bir adet el yapımı patlayıcı da patlamadan etkisiz hale getirilmiştir.”  Denildi.

Valilik açıklamasında, “Meydana gelen patlamada bir güvenlik görevlimiz hafif şekilde yaralanmıştır. Konu ile ilgili çalışmalar sürdürülmektedir.” İfadelerine yer verildi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.