KDSS'YE katkıda bulunanlara plaket

KDSS'YE katkıda bulunanlara plaket

Diyarbakır'ın Çermik ilçesinde faaliyet yürüten Köprü Der, ilçede yapılan Umre ödüllü Siyer Sınavında gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı Çermik İlçe Milli Eğitim Müdürüne Teşekkür Plaketi verdi.

Çermik Köprü Eğitim, Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (Köprü Der) tarafından, ilçede yapılan Umre ödüllü Siyer Sınavı için, gösterdikleri ilgiden ötürü Çermik İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Bozdoğan ve Anadolu Lisesi Müdürü Fehmi Biçen’e teşekkür Plaket ve Kur’an-ı Kerim meali takdim edildi.

 

Peygamber Sevdalıları Platformu Üyesi Çermik Köprü-Der, Yönetim Kurulu Başkanlarından Kadri Yusufoğlu, Dernek Sekreteri İdris Kaçmaz ve Eğitim Komisyonu Başkanı Mehmet Tutal tarafından Siyer Sınavı sonrası Çermik İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Bozdoğan ve Anadolu Lisesi Müdürü Fehmi Biçen’e Teşekkür Plaketi ve Kur’an-ı Kerim meali takdim edildi.

 

Köprü-Der Yetkilileri, Çermik İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Bozdoğan ve Anadolu Lisesi Müdürü Fehmi Biçen’e, yapılan siyer sınavı için göstermiş oldukları ilgiden ötürü ayrı ayrı teşekkür ve tebriklerini ileterek,’’Peygamber sevdalısı halkımıza siyer sınavı için kapınızı açtınız. Bu ilginizden dolayı şükranlarımızı arz ediyoruz.’’denildi.

 

Köprü-Der yetkilileri, Çermik’te siyer sınavına; Çermik Anadolu Lisesinde, Yeşilova Köyü Kız kur’an Kursu ve Dilek Pınarı Köyü 1.2.ve 3.kategori olmak üzere 300 vatandaşın katıldığını belirterek,’’ Amacımız Halkımızı Peygamber Efendimizin ( S.A.V.) yaşantısını, güzel ahlakını okuyup, öğrenmelerine vesile olmaktır. Aslında siyer kitabını anlayarak okuyan kazanmıştır. Son zamanlarda yaşanan kadın cinayetleri ve vahşetlerin en büyük nedenleri, Kur’an ve Peygamberimizin sünnetinden uzak bir hayat yaşamamızdan kaynaklanıyor. Çare,  Peygamber Efendimiz Hz.Muhammedin  (a.s.)  veda hutbesinde bize bıraktığı iki önemli miras olan Kur’an ve sünneti seniyesine sımsıkı sarılıp hayatımızda yaşamaktadır.’’ Dediler.  ( Mehmet Akarsu – İLKHA )

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.