Kentsel Dönüşüm ve Millet Bahçesi konuları ele alındı

Kentsel Dönüşüm ve Millet Bahçesi konuları ele alındı

2020 yılının Mart ayında uygulanmaya başlanacak olan Kentsel Dönüşüm ve Millet Bahçesi ile ilgili gelinen son aşama, yapılan görüşmede ele alındı.

Diyarbakır Merkez Bağlar ilçesi Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, kendisini makamında ziyaret eden Çevre Ve Şehircilik Bakanlığı Mekân Planlama Genel Müdür Yardımcısı Hidayet Uysal ve Diyarbakır Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ufuk Nurullah Bilgin ile Bağlar’ da uygulanacak projeler hakkında görüşmeler gerçekleştirdi.

Yaklaşık 275 bin insanın yaşadığı ve çarpık kentleşmenin hâkim olduğu eski Bağlar bölgesinde, kentsel dönüşüm uygulanması için çalışmalar yapan Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, önemli bir görüşme gerçekleştirdi.

Beyoğlu, kendisini ziyaret eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mekânsal Planlama Genel Müdür Yardımcısı Hidayet Uysal ve Diyarbakır Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ufuk Nurullah Bilgin ile Bağlar’ da uygulanacak projeler hakkında önemli görüşmeler gerçekleştirerek çalışmalarda gelinen son aşamayı değerlendirdi.

2020 yılının Mart ayında uygulanmaya başlanacak Kentsel Dönüşüm ve Bağlar’ da yakın zamanda yapımına başlanması hedeflenen Millet Bahçesi ile ilgili gelinen son aşama ile ilgili bilgiler paylaşıldı.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler