Kermes gelirleri ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı

Kermes gelirleri ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde Umut Kervanı tarafından düzenlenen kermesten elde edilen gelir, yetim ve ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı.

Mardin’de faaliyet gösteren Umut Kervanı, 19 Kasım’da muhtaç aileler yararına Kızıltepe ilçesinde bir kermes düzenledi. Kermesten elde edilen gelirler, kentteki yetim ve muhtaç aileler ile bazı Suriyeli ailelere gıda olarak ulaştırıldı.

Yapılan yardımlarla ilgili açıklamalarda bulunan Kızıltepe Umut Kervanı kurucu üyesi Cemal Yalçın, “Kızıltepe Yeni Mahallede muhtaç aileler yararına kermes açtıklarını ve bu kermesten elde edilen gelirleri yetim ve ihtiyaç sahibi olan yaklaşık 40 aileye gıda kolisi şeklinde ulaştırdıklarını”  söyledi.

Yalçın, “Kızıltepe Umut Kervanı olarak, kasım ayında 'muhtaçlara umut ol' temasıyla yetim, muhtaç ve ihtiyaç sahibi aileler yararına bir kermes düzenlemiştik. Bu kermesten elde edilen geliri, gıda kolisi olarak 40 yetim, muhtaç ve mağdur aileye ulaştırdık. Hayırseverlerin bağışlarını fakir ve muhtaç insanlara ulaştırıyoruz. Rabbim, kermese katkı sunan herkesten razı olsun, çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.