Kilis güne roketlerle uyandı

Kilis güne roketlerle uyandı

Suriye tarafından atılan 3 roket mermisinin Kilis’e düşmesi sonucu 1 kişi yaralandı.

Suriye tarafından atılan roketlerin hedefi olmaktan kurtulamayan Kilis’e bu sabah saatlerinde yine 3 roket mermisi düştü. Güne roketlerle uyanan kentte büyük bir panik yaşanırken, roketlerin hedefi olan bazı bina ve araçlarda da hasar olduğu belirtildi.

Edinilen bilgiye göre, bu sabah saatlerinde Suriye tarafından atılan 3 roket düştü. Roketlerden biri Yaşar Aktürk Mahallesinde bulunan bir lise ile Kilis Milli Eğitim Müdürlüğü arasındaki duvara isabet etti.

Patlamada lise ve Milli Eğitim Müdürlüğü binalarında hasar oluşurken, aradan 5 dakika geçmeden aynı bölgeye yakın ikinci bir roket daha düştü. İkinci roketin düşmesiyle bir kişi yaralandı. Yaralanan şahıs olay yerine sevk edilen ambulansla Kilis Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Olay yerinde güvenlik önlemleri alınırken, bölgeye çok sayıda arama-kurtarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Atılan bu iki roketin şoku atlatılmadan yaklaşık 20 dakika aradan sonra Kilis’e bir roket daha düştü. Necmettin Erbakan Mahallesindeki inşaat halindeki 5 katlı binanın  çatısına isabet eden roketin etkisi ile çevredeki bina ve araçlarda hasar meydana geldi.

Olayın ardından büyük paniğin yaşandığı mahallede bayılanlar ve sinir krizi geçirenler olduğu belirtildi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)






 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.