Kilis’e yine roket düştü: 1 ölü 7 yaralı

Kilis’e yine roket düştü: 1 ölü 7 yaralı

Güne Suriye tarafından atılan 3 roketle uyanan Kilis’e akşam saatlerinde 5 Katyuşa roketinin daha düşmesi sonucu bir çocuk hayatını kaybetti, biri ağır 7 kişi de yaralandı.

Sabah 3 roketin düştüğü Kilis'e akşam saatlerinde 5 Katyuşa roketi daha düştü. Roketlerin bir binaya isabet etmesi sonucu 5 yaşındaki Nisa Döne Sezer hayatını kaybetti. bir ağır olmak üzere 7 kişi de yaralandı. Kilis’e bugün toplam düşen roket sayısı 8 olurken, günün bilançosu ise 1 ölü 12 yaralı oldu.

Edinilen bilgiye göre, Suriye'nin Bab bölgesinden sabah saatlerinde 3 Katyuşa roketinin atıldığı ve 1’i polis 4 kişinin yaralandığı Kilis'e akşam saatlerinde yine roket atıldı. Saat 17.00 sıralarında Suriye tarafından atılan 5 Katyuşa roketlerden Demirciler Mahallesi'ndeki bir eve isabet etti. Roketlerden 2'si ise Namık Kemal ve 2'si de Çaylak mahallelerindeki çeşitli binalara isabet etti.

Patlamalarda bölgede bulunan araçlar ile çevredeki ev ve işyerlerinde hasar oluşurken, yaralılar olay yerine sevk edilen ambulanslarla Kilis Devlet Hastanesine kaldırıldı. Bölgeye çok sayıda ambulans ile kurtarma ekipleri patlamaların olduğu bölgeye gönderildi.

Kentte büyük bir panik yaşanırken, son zamanlarda Kilis’in roketlerin hedefi olması halkı fazlasıyla tedirgin ediyor.

İLKHA



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.