Kilis'e yine roket mermisi düştü: 5 yaralı

Kilis'e yine roket mermisi düştü: 5 yaralı

Kilis'in Elbeyli ilçesine Suriye tarafından atılan 3 katyuşa roket mermisinin düşmesi sonucu 3’ü çocuk 5 kişi yaralandı.

Suriye tarafından Kilis’e atılan roketlerin adresi bu defa Elbeyli ilçesi oldu. Elbeyli ilçe merkezine 3 katyuşa roketin düşmesi sonucu 3’ü çocuk 5 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Edinilen bilgiye göre, saat 18.00 sıralarında IŞİD’in kontrolünde olan Bab bölgesinden Elbeyli ilçe merkezine art arda 3 katyuşa roket düştü. Roketlerden biri bir eve isabet ederken, ikisi ise boş  araziye düştü.

Edinilen bilgiye göre, saat 18.00 sıralarında  Elbeyli kent merkezine  Suriye'den ateşlenen iki havan mermisinin biri Hürriyet mahallesindeki bir eve diğeri ise eve yakın boş  araziye düştü. Roket mermisinin isabet ettiği evde bulunan  Muhammet Emin Karaşahin, (6), Murat Karaşahin (13), Meryem Karaşahin (37) Mehmet Ergül (11) ve  Sabiha Tekyatan (18) yaralandı.

Olay yerine çok sayıda ambulans, kurtarma ekipleri ile polis sevk edilirken, yaralılar ambulansla Kilis Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

İlçede büyük bir panik yaşanırken, son zamanlarda Suriye tarafından atılan roketlerin hedefi olan Kilis’e yaklaşık 20 günün ardından, bu defa roketler adres değiştirerek Elbeyli ilçesine düştü.

Öte yandan sınırda konuşlu askeri birlikleri, katyuşa roketlerinin ateşlendiği Bab bölgesindeki IŞİD mevzilerini, fırtına obüsleri ve çok namlulu roketatarlar ile ateş altına aldı. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler